Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2019 » Березень » 14 » Три головних правила правильного вибору взуття: кілька простих порад
20:41
Три головних правила правильного вибору взуття: кілька простих порад


 

Взуття займає головну роль в гардеробі кожної людини. Саме взуття дає нам затишок і комфорт протягом усього дня. Від якості взуття залежить здоров'я наших ніг, а з огляду на той факт, що на ногах ми знаходимося 75% свого часу, можна сміливо стверджувати, що хороше взуття - це здоров'я всього нашого організму. Саме тому ми радимо купувати собі тільки якісне та зручне взуття від кращих світових виробників у мультибрендовому онлайн-магазині SneakerStudio. Тут ви знайдете якісну продукцію таких топових світових брендів як Nike та Adidas, New Balance і Reebok, Puma, UGG, Vans та ініші.

Саме для того щоб, ваші ноги відчували максимум комфорту, а ви були здорові і повні сил, ми дамо вам 3 рекомендації, які допоможуть визначитися з покупкою кращої пари взуття.

Носіть оригінальне взуття

Зараз ринок переповнений китайським неякісним взуттям, яка вбиває наші ноги. Не пошкодуйте грошей і купіть взуття від брендового виробника. Вже через тиждень носіння, ви зрозумієте важливість якості. Оригінальна взуття на порядок дорожче, але воно і прослужить на кілька або десятки сезонів довше. Що набагато краще, ніж кожні 2-3 місяці купувати нові кросівки.

Не купуйте взуття впритик

Якщо вам дуже подобаються туфлі, чоботи, кросівки, ви їх міряєте і виявляється що вони впритик, краще пропустіть цей варіант стороною. Так ви уникнете багатьох неприємностей для своїх ніг (грибок, криваві мозолі, сморід, врослі нігті) і збережете свої гроші. Купуйте взуття, яка має запас 0,2-0,5 см. Запас дасть вашим ногам простір, а взуттю - запас довговічності. Взуття не розношується (за винятком замші), вона зношується.

Перевіряйте артикули на взуття

Оригінальне взуття часто підробляють. Під час покупки такого взуття, обов'язково порівняйте бирки моделі взуття, яке зараз в ваших руках, з бирками в інтернеті на офіційному сайті виробника. Як правило досить ввести в пошук назву виробника (Adidas) і номер артикулу (12312452224), гугл відразу видасть модель і серію випуску. Слідуючи цьому правилу, ви без проблем зможете відрізняти підробки від оригінального взуття.

Як бачимо правила вибору взуття прості, але дотримуючись їх, ваші ноги завжди будуть в теплі і затишку. Купуйте якість, а не кількість і стежте за тим, щоб вашій нозі було завжди комфортно. Мода проходить і змінюється, а здоров'я - з нами на все життя. Успішного вибору зручного взуття на кожен день! Успіхів!


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 834 | Дата публікації: 14-03-2019 | Додав: admin | Теги: взуття, бренд, купити | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]