Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2017 » Грудень » 20 » Тренінги та навчання: бізнес-кейс
19:02
Тренінги та навчання: бізнес-кейс


 

 

Метод кейсів - це поширена у всьому світу методика навчання. Вона заснована на відтворенні реальної ситуації, яку необхідно вирішити. Як правило, кейси використовують в економічних і бізнес-дисциплінах. До речі, якщо вже мова пішла про бізнес-тренінги, тоді варто зазначити, що швидко підібрати професійний ви завжди зможете онлайн, відвідавши тренінговий портал sokrat.training.

Всі сучасні тренінги для підприємців засновані на бізнес-кейсах. Тренер дає завдання своїм підопічним у вигляді конкретної проблеми. Ситуація описана дуже докладно, а учень повинен запропонувати свій варіант її вирішення. Для цього йому потрібно проаналізувати вхідні дані і взяти до уваги всі умови.

Кейси можуть бути різними. Наприклад, структуровані. В такому кейсі коротко і точно викладена ситуація, дані конкретні цифри і дані. Кількість відповідей строго визначено. Цей кейс покликаний виявити певний навик і область знання.

Неструктурований кейс складніший. У ньому дано великий обсяг даних для оцінки швидкості ухвалення рішення, виявлення ситуативного стилю. Перевіряється вміння відділяти потрібну інформацію від другорядних даних. При цьому допускається схвалення нестандартного ходу для виходу з описаної ситуації.

Першовідкривачі кейсів відзначають швидкість пошуку рішення, а також враховують кількість запропонованих креативних варіантів. Формулювання такого кейса може бути різним.

На практиці застосовують всі види кейсів. Вони також можуть бути на різних носіях: в електронному вигляді, на папері або на відео.

Також кейси використовуються для індивідуальної або командної роботи. Їх можна розглядати в класі і вдома.

Практика показує, що навчання по бізнес-кейсах корисно не тільки для майбутніх фахівців економічної сфери, але і для реальних підприємців. Описані ситуації максимально наближені до реальних ринкових проблем і проблем, які постають перед бізнесменами.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 864 | Дата публікації: 20-12-2017 | Додав: admin | Теги: тренінг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]