Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 24-04-2024
Головна » 2015 » Лютий » 12 » ТОП ігрових серверів CS
14:50
ТОП ігрових серверів CS


 

Останнім часом дуже популяризувалась уже напевно всім відома екшен гра Counter-Strike. До цього часу вже ну прямо дуже багато вийшло різноманітних версій і підвидів, з різними модами та доповненнями, патчами та оновленнями. Але всіх їх не вистачило і на рік. Гравцям вони швидко набридали  і жодні доповнення на спасали ситуацію. Як тільки розробники різних марок не пробували покращити ситуацію, але вони зазвичай то недопрацьовували щось, то занадто було все реалістичне,  до неможливі грабельного гемплея.

         Чого не скажеш про добру і зовсім незабуту  Counter-Strike 1.6. Ця класична версія стала свого роду еталоном екшен «стрілялок». Її напевно знають всі покоління. В ній не так і багато змінилося від дати її виходу. Звісно з’явилися багато різноманітних модів, ще більше різнопланових карт, та суті він своєї не змінив. Вже давно доступна версію для no-steam гравців, що дає змогу звичайним гравцям і steam-клієнтам грати на одному сервері на портах 47/48.

                До нашого часу з’явилося дуже багато різноманітних серверів, та найбільша проблема – це те, що кожен день створюється такий сервер, і кожен день якийсь видаляється. Тому дуже тяжко знайти працюючий сервер, а бо такий, що завтра не зачиниться.

                Для такої задачі створюються сайти моніторинги серверів CS де можна знайти сервери відсортовані по рейтенгу та ті які працюють і мають гарантії працювати далі. На таких сайтам моніторингах для власників серверів Counter-Strike є платні послуги, що допомагають їм виділитись серед інших та гарантувати ще більше що даний сервер впевнений і далі працювати.

                Одним із таких моніторингів серверів КС є сайт Find-CS.com. На ньому зібрана вже достатньо велика база серверів, та користувачам виводяться тільки ті, що пройшли перевірку на постійний онлайн та шпіонські програми, що шкодять клієнтським програмам. Таких сайтів  вже також чимало, та цей сайт чи не єдиним в якого є особистий кабінет власника сервера CS . Там можливо продивитись всі замовлені послуги, рейтинг та змінити особисті дані та дані сервера. Також вже давно працює послуга  BOOST-розкрутки. Це дозволяє більш ефективно закликати користувачів зайти на їх сервер та бути доступними в їх збірках Counter-Strike в закладці «пошук через інтернет».

                Також, на цьому сайті я свій клієнт гри який скачали вже багато людей – і так вони мають завжди свіжий список серверів а власники серверів отримують більше можливостей отримати ще більшу віддачу від розкрутки свого ігрового сервера CS.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1494 | Дата публікації: 12-02-2015 | Додав: admin | Теги: топ ігрових серверів CS | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]