Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 24-04-2024
Головна » 2017 » Вересень » 11 » Супутникову телемережу "Країна ТБ" з регіональними каналами в Україні запустили
22:49
Супутникову телемережу "Країна ТБ" з регіональними каналами в Україні запустили


 

 

Державне підприємство Укркосмос повідомило про запуск супутникової технологічної телемережі "Країна ТБ" для обміну контентом між регіональними телеканалами.

На тестовому етапі роботи мережі, який розрахований на 3 місяці, телеканалами будуть відпрацьовуватися режими доставки та прийому телесигналу, швидкості передачі та кодування даних. З метою оптимізації ємності супутника телесигнали будуть передаватися в стандарті DVB-S2/MPEG-4, – сказано у повідомленні підприємства.

Укркосмос очікує, що технологічна телемережа "Країна ТБ" у майбутньому може скласти основу для створення супутникової платформи регіонального телебачення.

Зазначається, що близько 20 українських телеканалів, які є провідними мовниками в областях та містах України, уклали Меморандум про обмін авторськими телепрограмами та власним телевізійним контентом.

Меморандум про спільне використання телемережі є відкритим для приєднання будь-яких ТРК, що є телерадіоорганізаціями місцевої і регіональної категорій мовлення.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 888 | Дата публікації: 11-09-2017 | Додав: adminA | Теги: україна, регіональні канали, супутникова телемережа “Країна ТБ” | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]