Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2017 » Травень » 25 » Створили електровелосипед, який поміщається в рюкзак, китайські винахідники
20:07
Створили електровелосипед, який поміщається в рюкзак, китайські винахідники


 

 

Вага надкомпактного велосипеда складає 7 кілограмів

Китайська компанія Smacircle створила найкомпактніший та найлегший у світі електричний велосипед S1: його вага становить 7 кг. [

Про це повідомляє "Популярная механика".

У виданні зазначається, що велосипед сконструйований таким чином, щоб його можна було легко скласти і упакувати в сумку. Щоб упакувати велосипед достатньо скласти його за 5 кроків. Параметри S1 у розгорнутому стані складають 94х87х40см, а зменшити його можна до 19х29х49 см.

 

"Дизайн нового електровелосипеда S1 розроблений так, щоб його можна було легко вмістити в рюкзак. Виробник підкреслює, що це найбільш компактний і легкий велосипед у світі – його вага менше 7 кг", – зазначається в публікації.

 

Рама велосипеда виготовлена з вуглецевого волокна, вона достатньо міцна, щоб витримати вантаж вагою до 100 кг. Електровелосипед забезпечений 36-вольтовим акумулятором, який встановлений всередині сидіння. Батарея заряджається повністю всього за 2,5 години. Двигун S1 потужністю 240 Вт розганяє велосипед до 20 км/год. Для електровелосипеда доступно мобільний додаток, яке дозволить власнику налаштовувати швидкість, відстежувати заряд батареї, а також блокувати ТЗ при необхідності.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 981 | Дата публікації: 25-05-2017 | Додав: adminA | Теги: китайські винахідники, Електровелосипед, рюкзак | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]