Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2017 » Червень » 29 » Сталева катанка. Застосування
14:33
Сталева катанка. Застосування


 

Серед усіх металовиробів досить широке застосування має катанка сталева.

Вона використовується в будівельних технологіяхпід час виготовлення каркасів для залізобетонних конструкцій.

Що собою являє катанка

Це дріт з круглим перетином, який має діаметр від п'яти з половиною до чотирнадцяти міліметрів.

Її виготовляють методом гарячого прокату. Початковою сировиною для неї є вуглецева сталь звичайної якості. Для формування її круглої форми використовують спеціальні вали, через які сталь проходить, де її одночасно затискають з усіх боків. Після її намотують на спеціальні пристосування і призводять процес охолодження, після чого вона готова до використання. Катанка продається мотками безперервних відрізків і може бути підвищеною або звичайної точності. Якщо вам необхідний металопрокат, то тут можна переглянути всю детальну інформацію та оформити замовлення і доставку в вказане місце.

Основні показники дроту

Її широке застосування можна обґрунтувати перевагами готового матеріалу, до яких відносять:

  • рівень гнучкості. Такий дріт використовують для зв'язування елементів арматурного каркаса під залізобетон; рівень міцності. Навіть при самих сильних вигинах вона залишається цілою без найменших тріщин і деформацій;
  • вона має довгий термін експлуатації. Саме ця характеристика дозволила застосовувати її в будівельних сферах. Дріт загального призначення Наша кампанія пропонує покупцям дріт, який використовують в будівельних галузях і в побуті. Такий вид металовиробів виготовляється зі сталі з низькому відсотком вуглецю (низьковуглецевий сталь).

Катанка може бути двох видів:

  1. з термічною обробкою під час виробництва,
  2. без термічної обробки.

Її можуть піддавати одно- або двостадійна охолодженню, а також остуджувати природним шляхом на повітрі. Виробники виробів такого виду можуть запропонувати низкоуглеводную дріт з оцинкованим покриттям і без. Її можна використовувати, як готовий матеріал, елементи запчастин в машинобудуванні, а також як сировина для виготовлення таких виробів: цвяхи; ув'язка, огорожі; сітки. Такий дріт також має високі показники якості та довгий термін служби. Це дає можливість застосовувати її в машинобудуванні, ремонтних роботах, укладання ліній електропостачання. На сайті http://vikant.com.ua/catalog можна дізнатися всю інформацію про товар, а також діючі ціни.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1325 | Дата публікації: 29-06-2017 | Додав: admin | Теги: катанка металопрокат | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]