Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 18-04-2024
Головна » 2006 » Лютий » 18 » Школи незайманих чоловіків
13:58
Школи незайманих чоловіків


Школи незайманих чоловіків

У декількох європейських країнах дуже відповідально підійшли до вирішення проблеми тривалої чоловічої невинності - там з'явилися спеціалізовані заклади, у яких чоловікам допомагають розпрощатися зі своєю ношею.

За словами психологів, сучасний рівень комунікації в людства такий, що для чоловіків стає все більшою проблемою необхідність знайомитися й зав'язувати стосунки з жінками. Починати сексуальний досвід у таких умовах для багатьох з них виявляється занадто важким завданням. Їм і повинні допомогти Школи незайманих.

У Данії не дуже давно відкрили курси з перетворення скромних незайманих чоловіків на гарячих коханців. Коштує така метаморфоза близько 1500 євро, курси тривають шість місяців. Спочатку студентів навчать звиканню до вигляду свого голого тіла, потім їх теоретично ознайомлюють з техніками статевого акту, і, зрештою, при сприянні викладацького складу позбавляють невинності.

У Відні процес спростили. Там популярності набула заслужена жінка легкої поведінки Катрін Браунер, чий виробничий стаж становить майже сорок років. Фрау Браунер займається винятково молодиками, що не знають ще, що таке жіночі пестощі. Причому є єдиною в Австрії жрицею кохання, що одержує за свою роботу зарплату від держави. Офіційно жінка значиться в одній з організацій місцевого Міноздорову на штатній посаді консультанта–практика.

Відповідний заклад віднедавна запрацював у Санкт-Петербурзі. У ньому є кілька класів, частина яких має цілком пристойний і традиційний вигляд з партами, підручниками й дошками. В других розташовані стелажі, наповнені всілякими предметами. У третіх – кушетки й столики із серветками. Учні поділяються на юних, людей середнього років і літніх.

На прикладі анатомічних атласів і муляжів учням пояснюють, де містяться й як працюють ерогенні зони. Потім - робота з практичними посібниками. Студентам роздають прилади з латексу, що імітують статеві органи й популярно пояснюють, що, куди і як. Коли аудиторія починає практикуватися, залежно від їх правильного або неправильного використання на муляжах загоряються червона або зелена лампочки й звучить звуковий супровід. Кожен учасник процесу в цей час обгороджений ширмою, а надто соромливі можуть пройти в окреме приміщення.

Кажуть, у школі можна навчитися 300 способам задоволення, а її випускники стають дипломованими коханцями. По закінченні школи їм вручають сертифікати фахівців з навчання інтимним премудростям.

Раніше науковці з'ясували всі причини, чому жінки займаються сексом.

Крім того, дослідники також підтвердили давно відомий факт: чоловіки і жінки думають про секс по-різному. Науковці з'ясували, що для чоловіків головне в сексі фізичні відчуття, для жінок - важливіша емоційна складова. Жінки частіше кажуть: "Я зрозуміла, що закохалася". Чоловіки ж зазвичай заявляють: "Я хотів збільшити кількість партнерок, з якими я займався сексом".


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 2428 | Дата публікації: 18-02-2006 | Додав: adminA | Теги: Школи незайманих чоловіків | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]