Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2018 » Березень » 9 » Що таке маркетплейс і в чому його переваги
17:52
Що таке маркетплейс і в чому його переваги


 

 

Роздрібні продавці стали все частіше вибирати інтернет-простір. Продажі в мережі стрімко ростуть, у чому дедалі активнішу участь стали приймати і соціальні мережі. І все ж лідерами і законодавцями електронної торгівлі прийнято вважати маркетплейси.

Прогнози аналітиків показують, що частка маркетплейсів в найближчі роки в світовій мережі досягне 40%. Велика частина підприємців схильні вважати, що маркетплейси надають саме позитивний вплив на ринок.

Способи електронної торгівлі, відомі на сьогоднішній день

У силу зростаючої популярності інтернет, одні продавці вибирають розвиток інтернет-магазинів, інші роблять упор на продаж в соціальних мережах, треті дивляться далі і вибирають торгові майданчики. Кожне рішення індивідуальне.

Щоб вибрати найбільш привабливий для себе ресурс слід більше дізнатися про всі існуючі варіанти і вивчити їх особливості. Торговий майданчик https://avtopro.ua провів свої дослідження і вирішив поділитися їх результатами. Отже, сьогодні використовуються:

  • Соціальні мережі, де необхідна присутність сторінки для продаж. Наявність такої сторінки вимагає роботи, щоб зробити її цікавою відвідувачам. Для цього необхідна співпраця з людьми, які знають, як це робити, і знайомі з правилами використання платних сервісів в мережах;
  • Інтернет-магазин можна вважати одним з найбільш розвинених напрямків в онлайн-продажах. Ситуація з таким магазином схожа з ситуацією сторінки в соціальних мережах, що потребують працівників, які просувають бізнес і займаються наповненням магазину. Такі фахівці повинні мати кваліфікацію, тому без додаткових витрат тут не обійтися;
  • Електронні дошки оголошень - варіант, який можна вважати специфічним, так як одні розділи дощок розвинені добре, інші просто є, що не дає гарантії активного продажу;
  • Реклама в мережі - популярний спосіб для продаж, але не у всіх випадках дає хороші результати.

Що краще для продаж автозапчастин?

Торговий майданчик Авто.Про був організован близько п'яти років тому з метою створити ресурс вузької спеціалізації - для продажу автозапчастин. Для цього продавці з великим досвідом продажів об'єдналися з програмістами, щоб створити універсальний і всім зрозумілий електронний каталог. Такий каталог сьогодні існує і вже працює в мережі, на АвтоПро, який вже став визнаним лідером у сфері електронних продаж автозапчастин.

Бізнес, пов'язаний з продажем автомобільних деталей прийнято вважати специфічним, так як ринок деталей великий і має безліч найменувань. Покупцеві, який відвідав інтернет-магазин, доводиться стикатися з проблемою ідентифікації представленої деталі з його автомобілем. Часто він не може бути повністю впевнений в тому, що вона йому підійде.

Власникам онлайн-магазинів буває не під силу підтримувати актуальність потрібної покупцям інформації, оскільки вона об'ємна і вимагає постійного оновлення. Завдання такого рівня успішно вирішує електронний каталог Авто.Про, де представлена максимально повна інформація про всі деталі і їх виробників.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 1066 | Дата публікації: 09-03-2018 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]