Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 16-04-2024
Головна » 2016 » Серпень » 28 » Що Ленін хворів на рідкісне генетичне захворювання - американські науковці довели
22:45
Що Ленін хворів на рідкісне генетичне захворювання - американські науковці довели


 

Науковці з США довели, що Володимир Ленін був мутантом.

Вони розповіли, що вождь народів хворів на рідке генетичне захворювання, через яке він дуже швидко помер.

Новину повідомляє Преса України. Відомо, що Володимир Ілліч помер у віці 53 років, а до цього ще років 10 він пролежав паралізований.

Філіп Маковіак, Гаррі Фінтерс і Лев Лур'є, нейрологи з університету в Каліфорнії, заявили, що відомий політик мав певні мутації в організмі, які спричинили параліч та смерть.

Під час дослідження вчені особливу увагу приділили тому, що у Леніна були обвапнені судини головного мозку. Вчені додали, що з такими симптомами судинні сплетення кам’яніють.

Слід зауважити, що після смерті вождя його тіло розкривав патологоанатом і судячи з усього після того, як від побачив стан його судин, стукаючи по ним медичним інструментом можна було почути дзвін.

Такі явища виникають під час рідкого генетичного захворювання, що супроводжується мутацією генома NT5E. Також мутації зазнав і головний мозок Леніна. Фахівці додали, що таке захворювання могло передатись спадково.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 1294 | Дата публікації: 28-08-2016 | Додав: adminA | Теги: Ленін, рідкісне генетичне захворювання, американські науковці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]