Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Що краще - Windows 10 проти Windows 7
18:40
Що краще - Windows 10 проти Windows 7


 

У 2015 році корпорація Microsoft випустила оновлену версію Windows 10 запропонувала користувачам безкоштовну інсталяцію протягом 1 року.

Це насторожило власників ноутбуків і комп’ютерів: чому компанія пропонує нову версію безкоштовно? З багатьох причин користувачі не бажають оновлювати ПО до 10 видання і продовжують працювати зі старою версією 7.

Ми наведемо 5 фактів на цьому сайті на користь оновленого ПО 10 і з’ясуємо, чому власники комп’ютерів остерігаються установки Windows 10 на свій девайса.
Windows 10: від 3 робочих столів

В оновленій версії можна створювати кілька фрагментів робочого столу і при необхідності об’єднувати їх. Наприклад – перший робочий стіл для документів; другий – для медіа, третій – для компонентів і програм. Це функціонально і зручно на luck-shop , оскільки стіл не буде забитий ярликами, які гальмують роботу комп’ютера.

    Функціонал планшета

З новим ПО 10, ноутбук може переходити в режим планшета – на док-станції. Використовуючи ноутбук в подібному режимі, можна запускати меню на весь екран, користуватися сенсорною клавіатурою, розгортати відразу кілька програм. Досить практично і по-сучасному компактно.

    Виправлення багів

Версія ПО 10, дізнатися докладніше про яку можна на сайті luck-shop, розроблялася на основі численних побажань користувачів продукції Windows, тому в новому програмному забезпеченні видалені зайві компоненти і усунені системні баги.

    Найкращий захист

На відміну від попередніх версій, ПО 10 забезпечує куди кращий захист від серверних атак хакерів, а також інтернет-вірусів, які шкодять роботі комп’ютера. Система не допустить установки програм, завантажених на вірусних і неперевірених інтернет-майданчиках.

    Багатозадачність

Режим Task View в оновленому програмному забезпеченні дозволяє переглядати вікна відразу всіх додатків, що працюють на комп’ютері. З тачпада запускати режим найбільш просто: 2-3 жесту і ви можете перемикатися між вікнами головного екрану.
Чому побоюються інсталювати ПЗ 10?

Користувачі комп’ютерної техніки бояться встановлювати новий Windows з таких причин:

    Побоюються, що дані ПК стануть доступними для сторонніх осіб;
    Вважають, що ПО 10 не дозволить запускати піратські програми.

Розвінчуємо міфи:

    У будь-якій версії Windows ніхто не матиме доступу до особистих файлів (фотографій, документів і т. Д.).
    Піратські програми справді не запустяться, якщо вони завантажені з вірусного сайту, але це тільки принесе користь ПК.

Як бачимо, оновити Windows до останньої версії – раціональне рішення для власників сучасних ноутбуків і комп’ютерів.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1261 | Дата публікації: 21-10-2016 | Додав: adminA | Теги: краще, Windows 10 проти Windows 7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]