Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2017 » Серпень » 7 » Самі підключатимуться до інтернету через стільниковий зв'язок Apple Watch нового покоління
23:03
Самі підключатимуться до інтернету через стільниковий зв'язок Apple Watch нового покоління


 

Американська технокомпанія Apple розробила «розумний» годинник, який може підключатися до інтернету через стільникові мережі. Така функція зменшить залежність гаджета від iPhone, про це пише Bloomberg.

Деякі з моделей Apple Watch, які зʼявляться в продажу вже до кінця 2017 року, отримають LTE-модем. Завдяки йому пристрої будуть самостійно виходити в Інтернет без підключення до смартфону.

Зокрема, користувачі зможуть, залишаючи iPhone вдома, завантажувати нові музичні композиції і користуватися додатками під час пробіжки. Попередні моделі Apple Watch дають змогу відправляти повідомлення, будувати маршрути і транслювати музику тільки за наявності бездротового зв'язку з iPhone.

Постачальником LTE-чіпів для Apple Watch нового покоління стане корпорація Intel, яка вже виробляє LTE-модеми для смартфонів Apple, повідомляє видання з посиланням на обізнане джерело.

Зараз компанія Apple веде з європейськими та американськими операторами переговори з приводу використання стільникового зв'язку в Apple Watch.

Випуск на ринок нових моделей Apple Watch з можливістю підключення до стільникового звʼязку має підвищити рівень продажу цих пристроїв, вважає Джин Манстер, один з відомих аналітиків продукції Apple.

«Це змінить стан справ. Якщо вони дійсно зможуть реалізувати функції без прив'язки до iPhone, це може дати новий напрям для бізнесу», – вважає експерт.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 824 | Дата публікації: 07-08-2017 | Додав: adminA | Теги: Apple Watch нового покоління, стільниковий зв'язок, Інтернет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]