Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2018 » Липень » 28 » Про важливість регулярних відвідувань стоматолога під час вагітності
13:25
Про важливість регулярних відвідувань стоматолога під час вагітності


 

Необхідно, щоб організм вагітної жінки отримував в період протікання вагітності необхідну і належну кількість фосфатів, також кальцію - після обстеження у лікарів-стоматологів, вагітній жінці буде запропонована одна з ефективних систем харчування, можна навіть сказати одна з найбільш підходящих і дієвих дієт, скориставшись якою жінці вдасться запобігти порушенню кислотно-лужного балансу в ротовій порожнині, також запобігти розмноженню мікроорганізмів в порожнині рота, які в наслідку можуть викликати серйозні каріозні захворювання, або захворювання гінгівітом.

У той же час, якщо ви плануєте відвідувати під час вагітності чи без неї, хорошого лікаря в Києві, тоді радимо обрати стоматологію Dental Breeze на Позняках. Детальніше про неї ви можете довідатися онлайн, відвідавши сайт https://dentalbreeze.com.ua/. Зауважимо, що тут кожен зможе знайти потрібні йому стоматологічні послуги за розумною ціною.

Повертаючись до вагітних, зауважимо, що зуби піддаються каріозним захворювання, або гінгівіту - це пряме вогнище інфекції не тільки для майбутньої мами, але і для дитини, ще до її появи на світ - до народження. Найкраще, звичайно, лікувати карієс, або гінгівіт до вагітності, але якщо обставини склалися інакше можна лікувати каріозні захворювання зубів під час протікання вагітності, без всяких негативних наслідків здоров'ю майбутньої мами, так само здоров'ю малюка.

У висновку хочеться сказати, що вагітній жінці необхідно серйозно і повноцінно підготуватися до появи малюка, не нехтувати веденням здорового способу життя, також регулярних відвідувань стоматолога в період протікання вагітності: пройти комплексне і повноцінне стоматологічне обстеження - санувати ротову порожнину, вилікувати зуби від каріозних, також гінгівістичних захворювань, попередити, або усунути зубні захворювання до настання планованої вагітності, в крайньому випадку зайнятися лікуванням зубів під час вагітності.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 875 | Дата публікації: 28-07-2018 | Додав: admin | Теги: стоматологія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]