Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2014 » Січень » 29 » Про розкладні столи трансформери та інші меблі
13:23
Про розкладні столи трансформери та інші меблі




Давайте поговоримо про речі, які нас оточують. Складно уявити собі життя без меблів. Їх можна умовно розділити за призначенням, зовнішнім особливостям і конструкційно-технологічним, а також за функціональністю. Наприклад, якщо у вас в помешканні обмежений простір,
то можна використовувати розкладні меблі і за рахунок їхньої трансформації значно його зекономити. Зокрема, такими меблями можна вважать розкладні столи, які в Україні за вигідною ціною можна придбати навіть онлайн на сайті lamelio.com.ua, просто перейшовши на його сторінку lamelio.com.ua/ua/rozkladni-stoli-transformeri.

У той же час, якщо вам подобаються меблі з ДСП, які будуть індивідуально зроблені під ваше замовлення, тоді радимо звернути увагу, що великий асортимент сучасних ДСП плит за прийнятними цінами також доступний у світовій павутині Інтернет.

Призначення - ймовірно, основна класифікація меблів, - для спальні, дитячої, вітальні, передпокої, кухні, ванної кімнати. У цю ж класифікацію потрібно віднести меблювання для комор, їдалень, для саду, городу, альтанок, веранд, мансард. А ще - офісна, кабінетна, меблі для їдалень, ресторанів, кафе, навчальних та державних установ.

Конструкційно-технологічні види меблів:


Корпусні – за своєю суттю, є певною конструкцією, що має тверді горизонтальні і вертикальні поверхні. Це столи різного призначення - письмові, комп'ютерні, кухонні, шафи, стелажі, тумби, гірки для віталень;

М'які - це меблі для відпочинку, які мають спинку і сидіння (подушку) обтягнуту чохлом з оббивної тканини. Це різноманітні дивани, кушетки, софи, тахти, кутові дивани, крісла, пуфи, отоманки, канапе.

Модульні або збірні меблі - по суті, це конструктор, що складається з різних модулів, які можна з'єднувати між собою. Його можна застосувати в будь-якій кімнаті - у дитячій, вітальні чи робочому кабінеті.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 2264 | Дата публікації: 29-01-2014 | Додав: admin | Теги: розкладні столи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]