Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2017 » Квітень » 25 » Представив новий український протитанковий гранатомет завод «Маяк». ВІДЕО
23:08
Представив новий український протитанковий гранатомет завод «Маяк». ВІДЕО


 

РПГ-М7 призначений для боротьби з бронетанковою технікою супротивника на середніх та ближніх відстанях.

На військовому полігоні в Житомирській області у вівторок, 25 квітня, Завод "Маяк", який входить до складу державного концерну “Укроборонпром” презентував дослідний зразок ручного протитанкового гранатомету РПГ-М7, повідомили у прес-службі Укроборонпрому.

Зазначається, що гранатомет був виготовлений на підприємстві з вітчизняних комплектуючих та успішно завершив тактичні стрільби озброєння свого виробництва.

Повідомляється, що новий РПГ-М7 призначений для боротьби з бронетанковою технікою супротивника на середніх та ближніх відстанях. Відстань ураження до півкілометра, а скорострільність  сягає 6 пострілів за хвилину. Розробку продемонстрували присутнім на заході представникам Ради національної безпеки і оборони України, міністерству оборони, Службі безпеки, розвідникам, ЦНДІ озброєння та військової техніки та представникам ЗМІ.

Нагадаємо, 24 квітня у зоні проведення антитерористичної операції випробували український безпілотник Spectator-M.

Як повідомлялося, 20 квітня стало відомо, що в Україні створили снайперську гвинтівку під натовські набої. Зброя нагадує відому американську Barrett і вже надійшла в підрозділи українських силових структур.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 1112 | Дата публікації: 25-04-2017 | Додав: adminA | Теги: новий український протитанковий гра, завод «Маяк» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]