Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2012 » Квітень » 26 » Повії - сексапільні андроїди
21:35
Повії - сексапільні андроїди



Вчені прогнозують, що до 2050 року в борделях клієнтів зустрічатимуть не стрункі усміхнені жінки, а сексапільні андроїди.

Таку думку висловили двоє інженерів - Ян Йеомен з Японії та Мішель Марс з Нової Зеландії.
Свій погляд на секс-індустрію до 2050 року інженери оприлюднили в роботі "Роботи, чоловіки і секс-туризм".

Вони вважають, що клієнти, сплативши послуги за системою "все включено", отримають право вибору серед усіх роботів таких, які більше припадуть їм до смаку за формою тіла, національною ознакою, мовою, статевими особливостями та віком.

Науковці вважають, що застосування в секс-індустрії реалістичних автоматів для задоволення потреб клієнтів могли б вплинути на припинення поширення венеричних захворювань.

Автори наукової роботи також зазначають, що припинення експлуатації жінок вплине на становлення проституції, як респектабельного бізнесу.

При такому розвитку подій інформація про розташування борделів розміщуватиметься в різних туристичних путівниках, додають науковці.

Матеріали, з яких передбачається виготовляти роботів, - будуть стійкі до різного роду вірусів чи бактерій.

Науковці також вважають, що секс з роботом носить і певні психологічні риси. Так, на думку вчених, займаючись сексом з роботом-повією, чоловіки не відчуватимуть за собою провини за зраду.

Зазначимо, багато фахівців вважають, що до 2050 року такий вид секс-діяльності стане законним в деяких штатах США.

За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 2092 | Дата публікації: 26-04-2012 | Додав: adminA | Теги: Повії - сексапільні андроїди | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]