Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2019 » Січень » 23 » Потужна магнітна буря накриє планету
12:58
Потужна магнітна буря накриє планету


 

У найближчі два дні коливання матимуть середню силу, у суботу – трохи стихнуть. За даними Національної погодної служби Національного управління океанічних і атмосферних досліджень (NOAA), сьогодні впродовж дня відчуватиметься сонячна активність, сила бурі становитиме 3 бали. Фахівці називають такі коливання "слабкою бурею", пише Експрес-онлайн.

Від півночі та до 6 години ранку п’ятниці сила геомагнітних збурень виросте до 4 балів. Це означає, що планету накриє "мала буря" -- вона може вплинути на самопочуття метеозалежних. Зокрема, загострюються хронічні хвороби, "скаче" тиск, виникає головний біль, порушується сон. З 6 години ранку та впродовж цілого дня буря матиме силу у 3 бали, тож повністю не вщухне.

У ніч на суботу сила коливань все ще становитиме 3 бали, лише з 9 години ранку 26 січня збурення стануть менш відчутними – матимуть 2 бали.

За даними метеорологів, ймовірність виникнення активної магнітної бурі та незначного магнітного шторму сьогодні становить 35 відсотків, завтра – 35 та 30 відсотків відповідно, у суботу – 30 та 10 відсотків.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини астрономії | Переглядів: 726 | Дата публікації: 23-01-2019 | Додав: admin | Теги: буря, планета, магнітна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]