Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2016 » Травень » 11 » Поради для туриста: як вибрати готель
12:44
Поради для туриста: як вибрати готель


вибір готеля

 

Готель - це важлива частина відпочинку і, щоб проживання там не вилилося в скандали з гідами та обслуговуючим персоналом, турист сам повинен ґрунтовно підготуватися. Потрібно визначити для себе суму, яку ви збираєтеся витратити на готель і визначити низку вимог для комфортного проживання. Є низка питань, які варто задати працівникові турфірми або менеджеру готелю. Проте, якщо ви хочете без проблем і вигідно забронювати готелі в Україні, тоді радимо зробити це на сайті 360-online.com.ua.

Яка вартість номеру і кількість зірок готелю? Навіть на цьому, начебто очевидному запитанні, варто загострити увагу. Адже в дні великих подій і свят ціна на номер може бути вищою за звичайну. Ще готелі люблять робити різноманітні знижки, так що не зайвим буде уточнити ціни на номери в данний момент.

Щодо системи харчування. У більшості готелів у вартість номера входить сніданок - ця система позначена буквами ВВ. Напівпансіон з харчуванням два рази в день позначений як НВ. Триразове харчування - повний пансіон - це FB. Також є система "все включено", вона популярна на пляжних курортах. Сніданок може бути континентальним або ж накривають шведський стіл. Обід і вечеря будуть по меню або ж теж зі шведським столом.

Які в номері є зручності і як він виглядає? Тут варто дізнатися яким буде номер за площею, чи є особистий кондиціонер, чи є міні-бар в номері? Які додаткові послуги може запропонувати готель? Чи є спортивні та розважальні центри на території? Що надається безкоштовно, а за що потрібно платити? Чи є в готелі ресторан або бар, який у них графік роботи? Наскільки вдало розташовується готель? Комусь хочеться опинитися на пляжі відразу вийшовши з номера, а комусь краще зупинитися в центрі міста.

Якщо ваша відпустка пройде в європейських країнах, дізнайтеся як далеко станція метро або зупинка громадського транспорту. Як заселяють в готель? Чи далеко до готелю від вокзалу чи аеропорту? Чи можуть вам замовити трансфер?

Так само актуальне питання про час заселення, адже в більшості готелів воно відбувається в полудень, а прибути ви можете рано вранці. Але менеджери часто йдуть на зустріч і, при наявності вільних номерів дозволяють оселитися раніше. Іноді за це беруть від 30 до 50% від вартості номера, але є і такі готелі де ціна незмінна. Щодо виселення так само. Перед поїздкою можна купити карту і уважно її вивчити. Так, наприклад, можна потрапити в готель з проходить поруч трасою або залізницею. У Празі трамваї можуть ходити прямо під вашими вікнами. У центрі Хельсінкі вже кілька років проходить масштабне будівництво, що заважає спокійному відпочинку туристів. У таких місцях ціни на готелі падають, а турфірми іноді забувають розповісти про всі "принади" такого дешевого номера.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1288 | Дата публікації: 11-05-2016 | Додав: admin | Теги: готель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]