Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2018 » Березень » 15 » Плюси позики онлайн
19:06
Плюси позики онлайн


 

У тих, кому потрібна мікропозика, є кілька варіантів. Перший - оформити мікрокредит в банку. Перевага полягає у відносно великому терміні кредиту (до року) і невисоких процентних ставках. Але ці плюси сходять нанівець, коли потенційний позичальник стикається з процедурою оформлення такої позики. Для того, щоб зібрати всі довідки і документи, потрібно витратити кілька днів. Далі банк обробляє вашу заявку. На це може піти як кілька днів, так і тиждень. І ніяких гарантій. Відсоток відмов дуже великий. Фізичним особам зараз неохоче видають кредит, особливо при відсутності кредитної історії. Про причини відмови доводиться тільки гадати, а час уже втрачено.

Другий спосіб - звернутися в мікрофінансову організацію. Це зручно і займає набагато менше часу. Можна оформити заявку онлайн і забрати гроші в офісі або вибрати доставку кур'єром. Але витрачається дорогоцінний час, так як треба доїхати до офісу, іноді постояти в черзі. А у випадку з кур'єром ніхто не гарантує повне збереження ваших коштів. У великих містах кур'єр нерідко запізнюється, так що складно планувати свій день.

На виручку приходить кредит онлайн. Це найоптимальніший спосіб оформлення мікрокредиту. В Україні взяти гроші в кредит онлайн можна за допомогою порталу creditdnepr.com.ua.

Варто докладніше зупинитися на перевагах позики онлайн:

- Весь процес займає не більше години, починаючи від оформлення заявки і закінчуючи надходженням коштів на ваш рахунок. Гроші на карту переводяться за лічені хвилини. Навіть, якщо вам відмовили в кредиті, відповідь ви отримаєте максимально швидко. І у вас буде час пошукати інші варіанти.

- Онлайн кредитування доступне з усіх точок зору. У вас також не зажадають великий пакет документів (тільки паспорт громадянина України та ІПН). При цьому оформити все можна як вдома, так і на роботі. Ви можете використовувати не тільки комп'ютер, але планшет або ноутбук. Головне - мати при собі оригінали потрібних документів.

- Розплачуватися за кредитом можна також онлайн. Як тільки на вашу зарплатну картку надійдуть гроші, можна відразу перевести їх МФО.

Така оперативність досягається роботою спеціальних програм. Вони здатні швидко обробляти величезні масиви інформації, і враховують всі нюанси, аж до моделі смартфона, з якого ви оформили мікрокредит. З їхньою допомогою співробітники фінансових організацій готові дати швидку відповідь своїм клієнтам. В результаті онлайн кредитування - найоптимальніший спосіб отримання мікропозик.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1085 | Дата публікації: 15-03-2018 | Додав: admin | Теги: гроші, кредит | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]