Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 23-04-2024
Головна » 2019 » Січень » 31 » Планету цієї ночі накриє потужна магнітна буря
15:21
Планету цієї ночі накриє потужна магнітна буря


 

 

Цієї ночі планету накриє потужна магнітна буря

Сьогодні увечері та проти ночі на п'ятницю будуть сильні геомагнітні коливання.

За даними Національної погодної служби Національного управління океанічних і атмосферних досліджень (NOAA), після магнітного "штилю", який тривав останніми днями, сила збурень різко зросте, пише Експрес-онлайн.

Сьогодні впродовж дня потужність коливань дорівнюватиме 3 балам. З 21 години сила бурі становитиме уже 4 бали - фахівці називають такий стан "малою" бурею.

Пік коливань припаде на період від опівночі до 3 години у ніч на 1 лютого. Буря в цей час матиме силу аж у 5 балів! Така "помірна" буря відчутно впливає на самопочуття людей, особливо тих, які є метеочутливими. Оскільки цей період сонячної активності припадає на ніч, то ймовірні порушення сну. Також може турбувати головний біль, перепади тиску, хронічні хвороби, які за таких умов загострюються. До 6 години ранку буря буде все ще сильною - матиме 4 бали.

Лише у п'ятницю вранці збурення підуть на спад - їх сила становитиме 3 бали впродовж цілого дня та увечері. У ніч на суботу потужність коливань ще зменшиться - до 2 балів, але в період з 3 до 6 години ранку суботи знову зросте до 3 балів. У суботу, 2 лютого, впродовж дня сила збурень становитиме 2 бали.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини астрономії | Переглядів: 707 | Дата публікації: 31-01-2019 | Додав: adminA | Теги: планета, потужна магнітна буря, цієї ночі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]