Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 24-04-2024
Головна » 2018 » Жовтень » 1 » План по відправленню людей на Місяць і Марс NASA опублікувало
20:37
План по відправленню людей на Місяць і Марс NASA опублікувало


 

 

 NASA опублікувало план по відправленню людей на Місяць і Марс

Космічне агентство NASA оголосило про детальний Національний план дослідження космосу. Програма якого зокрема містить: планування довготривалого перебування людини на Місяці та навколо нього, перезатвердження американського лідерства в космосі, посилення діяльності приватних космічних компаній, а також з’ясування шляхів доставки американських астронавтів на поверхню Марса.

В агентстві зазначили, що у всіх тверджень, висловлених у  документі (наприклад, що астронавти прогулюватимуться Марсом у 2030-му), є деяка гнучкість. Якщо в ході розробки в якійсь із місій дослідники наткнуться на нездоланну перешкоду, терміни переглянуть.

Наприклад, перш ніж приступити до формування навіть приблизного бюджету для пілотованої місії у 2030-х, NASA планує дочекатися результатів місії Mars 2020 року, під час якої ровер збере і проаналізує зразки з поверхні Марса.

Також у 2020 році NASA планує запустити 13 супутників CubeSat на низьку навколоземну орбіту, щоб з’ясувати, як найкраще підготувати вантажі до космічних подорожей — чи то на Місяць, Марс або далі.

Як тільки супутники опиняться на орбіті, NASA сподівається використовувати отримані дані для відправляння астронавтів на Місяць до червня 2022.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини астрономії | Переглядів: 862 | Дата публікації: 01-10-2018 | Додав: adminA | Теги: NASA, відправлення людей, Місяць і Марс, ПЛАН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]