Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2012 » Липень » 30 » Після сексу чоловіки думати не спроможні
10:11
Після сексу чоловіки думати не спроможні




Науковці з'ясували, чому чоловіки засинають після сексу

За словами фахівців із французького медичного центру Інсерм, після сканування мозку до і після оргазму стало ясно, що його "думаюча частина", а саме кора головного мозку, відключається після статевого акту.

Далі звивини кори і мигдалина мозочка дають команду відключити сексуальні бажання. Усе це супроводжується викидом окситоцину і серотоніну, які дають потужний снодійний ефект.

"Ці експерименти дали нам перші натяки на те, що відбувається в мозку під час оргазму. Після нього чоловіки зазвичай відчувають період незбуджуваності, коли їх не можна розбудити", - цитує ИТАР-ТАСС слова нейрохірурга Сержа Столеру.

Через це чоловік відвертається і швидко засинає, тоді як партнерка хоче поговорити і продовжити.

"У жінок, схоже, все інакше. У них немає такої сильної фази незбуджуваності, і вони хочуть продовження, коли чоловікові просто потрібен відпочинок", - додав учений, зазначивши, що "людський мозок бере участь у всіх послідовних кроках сексуальної поведінки".

Жінки ж до такої реакції чоловіків ставляться вкрай негативно. Згідно з останніми дослідженнями Університету Мічигану в США, багато представниць слабкої статі відчувають себе скривдженими і небажаними, коли чоловік засинає відразу після сексу.

Раніше повідомлялося, що науковці склали карту ділянок мозку, що відповідають за бажання і любов.

Зазначимо, запах поту притягує протилежну стать, а сльози зменшують сексуальний потяг.

Крім того, американські науковці розкрили природу кохання. Антрополог зі США доктор Хелен Фішер близько 30 років вивчала це почуття і з'ясувала, що, виявляється, все залежить від гормонів, які формують типи особистості.



За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 2056 | Дата публікації: 30-07-2012 | Додав: adminA | Теги: Після сексу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]