Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2016 » Липень » 6 » Перших людей на Марс Елон Маск відправить через 8 років
22:45
Перших людей на Марс Елон Маск відправить через 8 років


 

Засновник та гендиректор компанії "Space X" Елон Маск заявив про плани почати поставки вантажів на Марс вже в 2018.

Також в планах Маска відправити корабель "Dragon Version 2" , що має розмір позашляховика та може вмістити до семи осіб, однак в 2018 вони не полетять, так як не матимуть можливості повернутися на Землю.

"Якщо все піде за планом, планується запустити людей в Марс в 2024 році, що дістануться червоної планети в 2025-му", - повідомив ген директор "Space X".

Маск також сказав, що для розвитку зростаючих міст на Марсі, та реалізації концепції виду, що живе на кількох планетах, необхідно розвивати можливості в сфері доставки великої кількості людей та вантажів на сусідню планету.

Так звана "Falcon Heavy", ракета яку Маск називає "найпотужнішою ракетою в світі", та "вдвічі потужнішою за існуючі до неї" була виготовлена для транспортування людей на Місяць та Марс. ЇЇ запуск планується здійснити з майданчика, з якого було запущено ракету NASA Apollo 11.

Нагадаємо, що Компанія "Space X" вже чотири рази підряд здійснила приземлення першого ступеня своєї ракети на платформу в океані для повторного її використання.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1144 | Дата публікації: 06-07-2016 | Додав: adminA | Теги: 8 років, Люди, марс, Елон Маск | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]