Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2016 » Січень » 26 » Пагорб Глестенбері - таємничий трикутник Беннінгтона
21:15
Пагорб Глестенбері - таємничий трикутник Беннінгтона


 

Багато хто з нас знають про таємничі зникнення, що відбуваються в зоні Бермудського трикутника. Маловивчена аномалія розбурхує уяву кожного: куди зникають кораблі, літаки, люди? Однак одушевлені і неживі об’єкти зникають не тільки там.

У Штаті Вермонт (США) є пагорб Глестенбері, на якому стоїть місто Беннінгтон. Там, на перехресті двох сільських доріг в період з 1920 по 1950 роки пропало близько сорока людей. Обставини зникнення були досить дивними: люди ніби випаровувалися з машин, дворів і навіть власних ліжок. Це місце було названо «трикутником Беннінгтона».

Відомий випадок, коли молоді брат з сестрою в осінній день пішли прогулятися до нещасливого пагорба. Дівчина по імені Фріда присіла на пеньок, а її брат Олівер відвернувся всього на одну мить. Коли ж він повернувся назад, сестра зникла. Стовбури дерев у тому місці були дуже тонкі, і сховатися Фріда не могла. Дівчина ніби розчинилася в повітрі. Лише через 7 місяців її знайшли поряд з тим самим пнем мертву. Патологоанатомам не вдалося з’ясувати причину її смерті.

Це був одиничний випадок, коли людину все-таки вдавалося знайти, інші ж зникали безвісти. Багато хто не вірив в містичне походження зникнень і вважали, що це справа рук злочинця, проте ніхто так і не зумів піймати кого-небудь на злочині.

Відомий тільки той факт, що індіанці, які проживали в цих краях раніше, остерігалися пагорба і вважали, що там живуть злі духи.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Сон, хіромантія і сонник | Переглядів: 2071 | Дата публікації: 26-01-2016 | Додав: adminA | Теги: пагорб Глестенбері, таємничий трикутник Беннінгтона | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]