Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2018 » Травень » 29 » Обіцяє "полагодити" роботу 3G та 4G Lifecell
16:44
Обіцяє "полагодити" роботу 3G та 4G Lifecell


 

Lifecell обіцяє "полагодити" роботу 3G та 4G

Робота 3G в Україні тимчасово погіршилася через встановлення базових станцій для технології 4.5G, однак уже скоро обидві технології запрацюють на належному рівні.

Про це в коментарі Укрінформу розповів головний виконавчий директор Turkcell Каан Терзіоглу.

"Це не те, що ми очікували. Але ви повинні зрозуміти: коли ми встановлюємо обладнання, це іноді може призупиняти роботу сервісу. Це все тимчасові перерви в наданні послуг. 3G і 4.5G вони будуть на оптимальному рівні забезпечені", - заявив Терзіоглу.

Він додав, що технологія 3G об'єктивно функціонуватиме краще через те, що більшість людей почне користуватися 4.5G.

Виконавчий директор Turkcell також повідомив, що мобільний оператор готовий запускати технологію 5G в Україні з 2019 року.

"Технологія, в яку ми інвестуємо в Україні, специфічно називається 4.5G. Це не є маркетинговий хід, а технологія, яка вже готова до 5G. Стандарти для 5G в Україні не встановлені державою. Але саму технологію ми зможемо оновити до 5G, як тільки стандарти будуть встановлені", - розповів Терзіоглу, зазначивши, що на деяких станціях для запуску новітньої технології доведеться змінити лише антену.

"Частоти для надання послуг 5G можуть запрацювати у 2019 році. Мережа, яку ми маємо зараз, це уже стандарт pre-5G", - наголосив представник турецької компанії.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив НКРЗІ провести заміри щодо роботи операторів доступу до інтернету, оскільки робота 3G значно погіршилась у багатьох містах України.

ТОВ "Лайфселл" (раніше "Астеліт") належить компанії Euroasia Telecommunications Holding BV (Нідерланди), якою в свою чергу володіє турецький оператор Turkcell.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 917 | Дата публікації: 29-05-2018 | Додав: adminA | Теги: Lifecell, 3G та 4G, робота | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]