Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » Новітні технології
ТОП:
« 1 2 3 4 5 6 ... 229 230 »

 

 

Армія США прийняла рішення розмістити на бойових машинах Stryker лазерну зброю Valkyrie, потужністю 300 кВт, вироблену компанією Lockheed Martin.

Категория: Новітні технології | Новини науки - NovynyNauky.com | Добавил: adminA | Дата: 18-02-2024 | Комментарии (0)


 

 

Ракета Falcon 9 у рамках місії USSF-124 Космічних сил США стартувала на орбіту з групою нових американських супутників відстеження пусків гіперзвукових ракет.



 

 

Ця нова технологія відзначається мініатюризацією атомної енергії, оскільки ізотопи нікелю-63 розміщено в модуль, що менший за звичайну монету.



 

 

 

Представники Boston Dynamics опублікували відео, на якому робот-андроїд Atlas складає амортизатори.



 

 

За словами власників компаній, вони зіткнулися з екзистенційною кризою через китайські підприємства, що субсидуються, які затопили ринок ЄС дешевими сонячними панелями.



 

 

Українські оператори безпілотного авіаційного комплексу вперше в історії знищили особовий склад країни-агресора росії наземним дроном, яким керували з повітря.



 

 

 

Майнінг криптовалют у Сполучених Штатах переживає бурхливе зростання, і уряд звертає на це увагу.



 

 

Цей акумулятор можуть застосовувати для медичних приладів, але є деякі нюанси, які потрібно виправити.



 

 

У ЄС досягли угоди щодо Акту про штучний інтелект. Він стане першим у світі механізмом обов’язкового регулювання цієї сфери.



 

 

Дослідники з Токійського університету в Японії створювали двоногого робота зі справжніх м’язів і пластику, здатного ходити, повертатися і навіть рухатися у воді.