Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » Новітні технології
ТОП:
« 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 229 230 »

 

 

Ілон Маск показав нову плавучу платформу для ракет-носіїв Falcon, які будуть використані для запусків до МКС пілотованого космічного корабля Dragon V2.

Категория: Новітні технології | Новини науки - NovynyNauky.com | Добавил: adminA | Дата: 10-07-2021 | Комментарии (0)


 

 

Ракета-носій Starship від SpaceX може доставити перших астронавтів на поверхню Місяця після місій "Аполлона", і можливо, навіть принесе перших людей на Марс.



 

 

Скошені під час очищення річок водорості можна було б використовувати як сировину для біогазових установок і добриво, так і для виробництва одноразового посуду.



 

 

Ученые Университета штата Пенсильвания с помощью машинного обучения создали космическую карту, на которой выявили скрытые структуры, соединяющие галактики.



 

 

Група японських компаній оголосила про офіційний запуск консорціуму CulNet — відкритої інноваційної платформи для розвитку клітинного м'яса в Японії та за її межами.



 

Турецкие ученые разработали технологию, которая позволяет доставлять к пораженной раком клетке химиотерапевтический препарат, не повреждая другие, здоровые клетки.



 

Выразил сомнения и Международный валютный фонд : «принятие биткоина в качестве законного платёжного средства вызывает ряд макроэкономических, финансовых и правовых проблем.



 

 

Официальное заявление гласит, что поддержка текущей операционной системы будет прекращена 14 октября 2025 года.



 

 

Втрата ноги для мілких птахів може виявитися не критичною. Але для великих птахів – це смертний вирок.



Bitcoin

 

 

Дослідницька компанія опублікувала рейтинг 25 країн, який складений на підставі доходу, отриманого від Bitcoin інвесторами.