Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2017 » Липень » 16 » Новий розвідувально-ударний дрон Китай запускає у виробництво
22:26
Новий розвідувально-ударний дрон Китай запускає у виробництво


 

Китай готовий до масового виробництва розвідувально-ударного безпілотного літального апарату CH-5, який є останньою пропозицією військово-промислового комплексу країни на ринку бойових дронів.

Про це повідомив у неділю китайський телеканал CGTN із посиланням на видання China Daily.

"Перший серійний зразок CH-5 зробив свій дебютний політ, під час якого він перебував у повітрі понад 20 хвилин", - йдеться у повідомленні.

При цьому уточнюється, що дрон був запущений в аеропорту провінції Хебей у п'ятницю в другій половині дня.

"Сьогоднішній політ означає, що розробка CH-5 завершена, й ми готові до його масового виробництва", - прокоментував подію керівник проекту Caihong Китайської академії аерокосмічної аеродинаміки в Пекіні Оу Чжунмін.

Академія є найбільшим експортером військових безпілотників. Її літальні апарати серії CH продаються у як продукція ВПК понад десяти країнам.

Новий апарат CH-5 призначений для проведення розвідки цілей, у тому числі підводних човнів, нанесення ударів по об'єктах, а також патрулювання визначеної місцевості. Розмах крил CH-5 становить 21 метр, він здатний нести до однієї тонни озброєння й додаткового навантаження (до 24 ракет або системи електронного стеження), перебуваючи в повітрі до понад 60 годин.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 974 | Дата публікації: 16-07-2017 | Додав: adminA | Теги: китай, виробництво, розвідувально-ударний дрон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]