Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2013 » Січень » 29 » Невідомі за 4 хвилини пограбували дачу екс-губернатора Пермського краю, забравши золотий годинник і запонки господаря
17:51
Невідомі за 4 хвилини пограбували дачу екс-губернатора Пермського краю, забравши золотий годинник і запонки господаря


Вночі на територію дачі колишнього губернатора Пермського краю Олега Чиркунова, яка знаходиться в передмісті Пермі Верхній Кур'є, проникли грабіжники. Слід зазначити, що якщо ви хочете захистити свою власність, тоді вам неодмінно знадобиться охоронна сигналізація Львів, замовити яку швидко і вигідно допоможе сайт dlab.com.ua.

У районі чотирьох годин спрацювала охоронна сигналізація, через шість хвилин прибули охоронці, які виявили розбите скло, сліди грабіжників в кімнатах, розкриті навстіж двері кімнат. Охоронці блокували будинок, обшукали лісовий масив навколо, але в лісі нікого вже не знайшли, повідомляє пермський сайт "НеCекретно". Видання зазначає, що господарі дачі зараз живуть у Чехії, а Олег Чиркунов не відповідав на дзвінки мобільного телефону.

Грабіжникам, щоб обчистити будинок, знадобилося всього чотири хвилини. За цей час вони, крім усього іншого, вкрали золотий годинник і золоті запонки господаря, коробки від яких були знайдені за парканом дачі. Ці предмети, швидше за все, лежали на каміні.

"У будинку спрацювала сигналізація, на місце під'їхали співробітники приватного охоронного агентства" Альфа-Охорона ". Там вони встановили, що невідомі через вікно на першому поверсі викрали золоті жіночі годинники", - повідомило джерело в правоохоронних органах регіону.

"На місце події приїжджав його представник, який і повідомив про вкраденої речі", - зазначило джерело. Сума збитку поки не називається. За деякими даними, пограбована дача не належить особисто Чіркунова - екс-голова регіону лише орендує її.

Чиркунов поки не подавав заяви в поліцію у зв'язку з подією, тим не менш справу за фактом крадіжки вже порушена. Винним може загрожувати до десяти років позбавлення волі.

Олег Чиркунов очолював Пермський край з 2005 року. В кінці квітня 2012 року Президент Росії Дмитро Медведєв задовольнив його прохання про відставку з поста губернатора за власним бажанням. Чиркунов тоді пояснив своє рішення тим, що не може претендувати на те, щоб "знаходитися при владі вічно".


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 2062 | Дата публікації: 29-01-2013 | Додав: abel | Теги: охоронна сигналізація Львів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]