Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2019 » Лютий » 10 » Назвав два українських стартапи, які його зацікавили інвестор із Японії
13:36
Назвав два українських стартапи, які його зацікавили інвестор із Японії


 


Інвестор із Японії назвав два українських стартапи, які його зацікавили

Таїзо Сана зацікавив український виробник сільськогосподарських безпілотників Kray Technologies

Kray Technologies via Facebook

Таїзо Сан, венчурний інвестор із супербагатої японської сім'ї розповів в інтерв'ю журналу Новое Время, що в Україні його зацікавили стартапи Kray Technologies та Ecoisme.

"Мені цікаві два київські стартапи, і ми вже провели з ними зустрічі в Києві. Перший - це Kray Technologies Дмитра Сурду. Вони виробляють безпілотники для сільського господарства. Другий - Ecoisme Івана Пасічника, виробник рішень у сфері енергоефективності", - повідомив він.

Таїзо Сан додав, що віддає перевагу вкладенню грошей у медичні технології, у поліпшення ефективності сільського господарства та освітніх систем.

Таїзо Сан - представник сімейства Сан, другого у списку найбагатших сімей Японії зі статками у $20 млрд. Його брат Масайоші володіє найбільшим у світі венчурним фондом SoftBank, де раніше працював і Таїзо Сан. SoftBank належать, наприклад, 15% сервісу таксі Uber і 29,5% гіганта електронної комерції Alibaba.

У 2013 році Таїзо Сан заснував власний венчурний фонд Mistletoe з інвестиційним портфелем у $245 млн, який інвестує у стартапи.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 703 | Дата публікації: 10-02-2019 | Додав: adminA | Теги: два українських стартапи, Японія, інвестор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]