Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2019 » Березень » 27 » Найпопулярніші мінітрактори в Україні цієї весни або що краще обрати для роботи
14:27
Найпопулярніші мінітрактори в Україні цієї весни або що краще обрати для роботи


 

Початок весни у цьому році визначився черговим підйомом у сфері продажу малолітражної сільгосптехніки. Українці обирають невеликий універсальний трактор, який може виконувати різні задачі на досить великих ділянках (3-4 га). Саме такі є у магазині http://agrotechnika.com.ua.

Зробимо огляд найбільш популярних моделей цієї весни та спробуємо пояснити, які з них підходять для приватного господарства.

Топ-5 найпопулярніших мінітракторів цієї весни

Xingtai XT 220

Якісна новинка від відомого виробника, яка вже декілька місяців займає перші позиції серед малогабаритних тракторів в Україні. Мінітрактор пропонує 22-сильний трициліндровий двигун з водяним охолодженням та повноцінним генератором. Потужність мотора дозволяє трактора обробляти ділянки до 10 га.

Сінтай XT 220 має барабанні гальма та відрізняється поганою прохідністю. Великі колеса роблять його дуже стійким.

Lovol 244 L

Модель трохи модернізували у порівнянні з базовим Ловол 244. Виробник модернізував двигун, який став більш динамічним. Він набагато менше вібрує та шумить. При цьому рівень потужності та економічності залишився на попередньому рівні.

Ще одна особливість повнопривідного Lovol 244 L — дводискове зчеплення, яке дозволяє передавати великий крутний момент.

DW 244 AХ

Мінітрактор ДВ 244 AX працює на базі потужного 24-сильного двигуна. Цього показника вистачає для багатьох сільських, будівельних та комунальних робіт. Доопрацьована конструкція мотора значно знизила рівень шуму.

Особливості моделі:

  • Великі та надійні колеса;

  • Подвійний паливний фільтр;

  • Зручні дзеркала заднього виду;

  • Повноцінна система освітлення.

DW 244 AХ їздить на великих колесах (16 дюймів передні та 20 задні) з потужним протектором, який забезпечує якісне зчеплення з різними поверхнями. Подвійний фільтр дозволяє збільшити строк експлуатації двигуна, в результаті чого власник може зекономити на технічному обслуговуванні.

Dongfeng 244 DL Lux

Багатофункціональний трактор Dongfeng 244 був допрацьований виробником, що дозволило представити дуже непогану техніку з гідропідсилювачем руля та барабанними гальмами.

Маневрений мінітрактор відрізняється високим рівнем комфорту. Двигун запускається за допомогою електростартера.

Булат 254

Завдяки фірмовому дизельному двигуну повнопривідний Булат 254 має значну тягову силу. Мінітрактор оформлений у сучасному, стильному дизайні.

Серед особливостей Булата слід виділити:

  • передній буксирний пристрій;

  • додатковий гідророзподільник;

  • регульовану колію.

Оператор може регулювати амортизоване сидіння, а потужні фари значно полегшують роботу в під час темряви.

Усі розглянуті мінітрактори підійдуть для важкої праці на досить великих полях. Вони мають приблизно однакову ціну, окрім Булата — він найдешевший. Цю техніку об'єднують аналогічні характеристики, отже для власного господарства ви можете вибрати будь-який з варіантів та не прогадаєте.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 712 | Дата публікації: 27-03-2019 | Додав: admin | Теги: Мінітрактор, україна, весна, робота | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]