Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 16-04-2024
Головна » 2017 » Вересень » 10 » Найбільша мережа магазинів електроніки у США зняла з продажу "Антивірус Касперського"
22:42
Найбільша мережа магазинів електроніки у США зняла з продажу "Антивірус Касперського"


 

 

 Протягом найближчих 45 днів клієнти Best Buy можуть обміняти продукцію «Лабораторії Касперського» на аналогічні антивіруси.

Найбільша американська мережа магазинів споживчої електроніки Best Buy оголосила про зняття з продажів «Антивірусу Касперського». Це рішення було прийнято в зв'язку з підозрами про зв'язки «Лабораторії Касперського» з російськими спецслужбами, пише The Star Tribune.

У мережі зазначають, що не проводили власного розслідування, але підозри на адресу творців антивірусу виявилося досить, щоб зняти продукт з продажу.

Протягом найближчих 45 днів клієнти Best Buy можуть обміняти продукцію «Лабораторії Касперського» на аналогічні антивіруси.

У російській компанії відзначили, що співпрацю з Best Buy дійсно припинено, але не виключено, що в подальшому антивірус повернеться на полиці цієї мережі магазинів.

Нагадаємо, адміністрація президента США виключила російську «Лабораторію Касперського» з двох списків схвалених постачальників послуг та програмного забезпечення для урядових установ.

Раніше видання Bloomberg повідомляло, що "Лабораторія Касперського" працювала над секретним проектом для Федеральної служби безпеки Російської Федерації.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 988 | Дата публікації: 10-09-2017 | Додав: adminA | Теги: магазини електроніки, США, Антивірус Касперського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]