Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2019 » Травень » 23 » Над пристроєм, який буде розпізнавати емоції в голосі свого власника працює Amazon
19:58
Над пристроєм, який буде розпізнавати емоції в голосі свого власника працює Amazon


 

Amazon працює над пристроєм, який буде розпізнавати емоції в голосі свого власника

Пристрій з мікрофонами буде працювати в поєднанні з мобільним додатком

Американська компанія Amazon працює над розробкою пристрою, який зможе розпізнавати й аналізувати емоції в голосі свого власника, повідомляє Bloomberg, на який посилається vc.ru.

Як вказано у внутрішніх документах компанії, пристрій буде працювати у поєднанні з мобільним додатком.

Проект отримав назву Dylan. Над ним працює група Lab126, яка розробляла планшет Amazon Fire і розумну колонку Amazon Echo, і команда розробників голосового помічника Alexa, розповіло джерело агентства.

Пристрій буде обладнаний мікрофонами і спеціальним програмним забезпеченням, яке зможе визначити емоційний стан людини за її голосом, поділилося джерело.

За даними видання, зараз проводиться бета-тестування, але поки що не уточнюється, що саме тестують: пристрій, програмне забезпечення чи готовий прототип. В Amazon відмовилися від коментарів.

У 2018 році Amazon запатентувала нову версію Alexa – помічник аналізує голос людини і визначає, як себе почуває користувач. Система може визначати емоції та фізичний стан людини, наприклад, застуду.
 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 714 | Дата публікації: 23-05-2019 | Додав: adminA | Теги: Amazon, пристрій, емоції в голосі власника | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]