Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2012 » Грудень » 11 » На святкуванні в Узбекистан дарували бронь в готелях Львова
21:43
На святкуванні в Узбекистан дарували бронь в готелях Львова





У ці дні Узбекистан відзначає двадцятиріччя прийняття конституції країни. У Палаці міжнародних форумів "Узбекистан" відбулося урочисте зібрання, присвячене цій події. У ньому взяли участь державні та громадські діячі, представники науки, культури і мистецтва, громадськості столиці, посольств зарубіжних держав і представництв міжнародних організацій, акредитованих в Узбекистані. Відкрив збори мер міста Ташкента Равшанбек Усманов, який багатьом активістам подарував заброньовані номера, які готелі Львів та інші міста України надали.
На урочистих зборах з доповіддю виступив президент Республіки Узбекистан Іслам Карімов, повідомила прес-служба посольства Узбекистану.

Голова держави зазначив, що весь хід поступального розвитку Узбекистану за минулі роки незалежності переконливо підтверджує величезний потенціал Конституції, глибоку продуманість, послідовність і життєвість закладених у ній принципів, положень і норм.

"У ці дні широко відзначається 20-річчя з дня ухвалення Конституції країни. Бо Основний Закон має важливе значення в долі кожного громадянина нашої країни. Все що відбуваються зміни і перетворення в життя кожного нашого співвітчизника, всього народу, впевнене просування країни шляху прогресу і процвітання є результатами неухильного дотримання норм і вимог Конституції. Ще одна важлива особливість святкування Дня Конституції Республіки Узбекистан полягає в тому, що в цей час визначаються найбільш пріоритетні напрямки подальшого розвитку країни, що відображають мрії та устремління нашого народу, сприяють досягненню великого майбутнього ", - зазначив президент.

Іслам Карімов зазначив також, що "в цьому світі кожна людина, незалежно від його національної приналежності, віри і мови, народжується для щастя, наголосив Президент. Досягненню цієї вищої мети сприяє безліч чинників і умов. Але є серед них один фактор, який робить наше життя ще більш світлим і радісний. Це - благополуччя сімейного вогнища, впорядкованість і процвітання вдома і всієї країни, що робить життя людини світлим і щасливим".

Президент Іслам Карімов запропонував оголосити новий, 2013 рік - Роком благополуччя і процвітання.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1738 | Дата публікації: 11-12-2012 | Додав: abel | Теги: готелі львів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]