Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2013 » Серпень » 11 » На півдні Франції розбився автобус з українським водієм
12:07
На півдні Франції розбився автобус з українським водієм


Дві людини загинули і більше 30 постраждали в результаті автокатастрофи автобуса на півдні Франції. Серед пасажирів автобуса, що перекинувся на автостраді, є громадяни Росії та України, повідомляють Львівські новини.

ДТП сталося минулої ночі недалеко від міста Фіту (департамент Од), на автостраді А9, що з'єднує місто Марсель і північний схід Іспанії. За невстановленої поки причини автобус втратив керування, завалився на бік на проїжджу частину, а потім скотився з насипу п'ятиметрової висоти.

В автобусі перебували 44 пасажири і три водія - француз, іспанець і українець. Автобус прямував з Марселя в Мурсію. Згідно з останніми даними, серед пасажирів, крім іспанців і французів, було й кілька громадян Росії і України. За даними жандармерії, загиблі - громадянка Іспанії та чоловік-француз.

На місце автокатастрофи негайно були викликані великі сили рятувальників. Вночі там працювали 150 осіб, були задіяні 4 вертольоти, 20 машин швидкої допомоги.

Серед постраждалих - не менше трьох осіб у важкому стані. Всі пасажири, яким необхідна медична допомога, були терміново розміщені в різних госпіталях регіону.

Як заявив прокурор міста Нарбонна Давид Шармац, якому доручено розслідування ДТП, він вважає "мало достовірним" версію подій, представлену водієм автобуса. Той стверджував, що перед ним небезпечний маневр зробила автомашина, і йому довелося ухилятися від зіткнення.

У департаменті Од це вже друге серйозне ДТП за суботу. Раніше недалеко від міста Каркасон п'ять молодих французів загинули в результаті зіткнення їхньої автомашини з опорою моста. Як встановила жандармерія, автомобіль значно перевищив допустиму швидкість і його водій не впорався з керуванням на крутому повороті.

За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1876 | Дата публікації: 11-08-2013 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]