Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2012 » Серпень » 12 » Міфи про секс і їх викриття
13:41
Міфи про секс і їх викриття




Ми вже не раз писали про міфи, які володіють умами сучасних чоловіків і жінок, заважаючи повною мірою насолоджуватися сексуальним життям. Деякі з них нешкідливі, інші можуть привести до неприємностей. Завжди краще знати правду. Отже ...

Чоловіки досягають сексуального піку в 18 років, жінки в 28
Це правда, принаймні, якщо судити за рівнем гормону, що відповідає за статевий потяг. Найвищий рівень тестостерону у чоловіків відзначається в 18 років; жіночий гормон естроген досягає найвищої позначки в 25-28 років. Але гормональний пік зовсім не означає пік сексуального майстерності, так що у кожної людини свій вік сексуального розвитку.

Сперма низькокалорійна
Неправда. Сперма в основному містить фруктозу і специфічні білки (ензими) - цю суміш можна назвати низькокалорійною. Тому не існує дієт на основі орального сексу.

Мастурбація викликає найсильніші оргазми
Правда, але є винятки. Все залежить від особливостей людини.

Середня довжина ерегірованого пеніса 20 см
Неправда. Не переживайте, середній розмір приблизно 15 см.

Розмір не має значення
Це правда. При певній майстерності можна принести задоволення будь-якій жінці, незалежно від своїх розмірів. Але при відсутності досвіду при маленьких розмірах (або занадто великих) це зробити складно.

Устриці підвищують потенцію
Неправда. Людина збуджується тоді, коли цьому сприяють обставини і устриці тут ні до чого.

Чоловіки думають про секс кожні 7 секунд
Неправда. Це занадто перебільшено. За статистикою всього 23 відсотки чоловіків постійно відвідують фантазії про секс, інші це роблять набагато рідше.

Заняття сексом перед важливою подією - презентацією, конференцією, матчем і т.п. призводить до поганого виступу
Неправда. Швейцарські дослідники проводили тести на стрес серед людей через 2 і 10:00 після того, як ці люди мали статевий контакт. Згідно отриманим результатам по закінченні 10-ти годин учасники експерименту були бадьорі і повні сил. Проте відразу через 2:00 або менш після сексу деякі люди були трохи незібрані, що в принципі може призвести до провалу на важливому виступі.

Секс у теплій воді (басейні, ванні, душі) вбиває сперматозоїди
Правда. Але такий секс не можна використовувати як ефективний метод контрацепції. Тепла вода нагріває яєчка, в результаті чого сперматозоїди гинуть, але найстійкіші все ж можуть вижити і запліднити яйцеклітину.

Можна стати залежним від web-порно
Правда, але не на 100%. Всього 1 відсоток з усіх людей, які відвідують порно-сайти, набувають залежність від цього заняття. Цікаво, що 38 відсотків залежних людей одружені / заміжні.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 2352 | Дата публікації: 12-08-2012 | Додав: adminA | Теги: Міфи про секс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]