Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 18-04-2024
Головна » 2019 » Червень » 24 » Малювання: творимо прекрасне
18:41
Малювання: творимо прекрасне


 

Давайте розберемося, до чого тягнуться ваші ручки, коли вам сумно, або навпаки розпирає жага діяльності. У мене, наприклад, вони тягнуться до олівців або фарб. Втім, малювати можна чим завгодно і на чому завгодно.

Малюнок - це можливість висловити свої емоції, думки, бажання. Отже, беремо в руки інструменти і починаємо творити. Не вийшло те що хотілося, не йде ні в яке порівняння з шедеврами відомих майстрів ... не біда. Зобразивши щось на папері, ви позбудетеся від негативних емоцій, здобуте позитивні, отримавши насолоду від процесу, яскравих фарб, звичайних ліній, які раптом злилися в щось красиве і чудове. Також, щоб легше було розпочати творити, можна придбати все необхідне для малювання онлайн через Інтернет, просто перейшовши за посиланням https://artizo.com.ua/ua/catalog/kraski-khudozhestvennye-farbi-khudozhni/.

Зараз все більшої популярності набуває такий напрямок в психології, як арт-терапія. З її допомогою психологи позбавляють пацієнтів від:

  1. стресів;
  2. різних розладів;
  3. виявляють проблеми, що ховаються глибоко в підсвідомості.

Малюючи, ви можете почати мислити по-іншому. Принесена з роботи додому "без вирішення" проблема, абсолютно несподівано може вирішиться в процесі малювання, тому що ви стали мислити по-іншому.

Для того щоб почати, не потрібна величезна сума грошей, спочатку буде досить лише найнеобхіднішого:

  • папери;
  • фарб;
  • олівців.

Правда, папір повинен бути хорошим. Щільним і якісним. Це - основа основ. Це - поле вашої творчої діяльності. Арена для вільного польоту думки. Театральна сцена, якщо вам так завгодно.

Олівці - атрибут людей наполегливих, неквапливих. З ними працювати набагато складніше і довше. Можливо, вам буде цікаво розбиратися з хитромудрими техніками штриховок або шрафіровок, якщо ви флегматик. Це тільки посприяє набуттю душевного спокою.

Фарби, причому що акварельні, що гуашеві, - регалії людей експресивних, емоційних, яскравих і відкритих всьому новому. Вони щоранку зустрічають з розпростертими обіймами і посмішкою до самих вух. Спробуйте ж висловити свій життєрадісний настрій за допомогою великих мазків і яскравих фарб. Повісьте своє творіння в кімнаті і воно буде радувати око домашнім і гостям, заряджати енергією, якої ви ж з ними, за допомогою цього малюнка, і поділилися. Це типова техніка для холериків і сангвініків.

Меланхолікам ж добре буде попрацювати в графічних техніках, таких як простий олівець, рапідограф або туш. Такий процес дисциплінує, а результат згодом порадує вас своєю ажурністю і химерністю, яка як не можна краще висловить вразливу витончену душу меланхоліка.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 792 | Дата публікації: 24-06-2019 | Додав: admin | Теги: фарба, Малювання, Картина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]