Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2015 » Червень » 6 » Кожен п'ятий чоловік має жіночий мозок - вчені
21:00
Кожен п'ятий чоловік має жіночий мозок - вчені


 

Американські вчені з'ясували, що кожен п'ятий чоловік на планеті володіє жіночим мозком. До такого висновку фахівці прийшли після довгих досліджень. Але, незважаючи на виявлений факт, вчені стверджують, що мозок жінки і чоловіка, все ж, має сильні відмінності.

Фахівці з Америки провели ряд досліджень, в ході яких з'ясували, що у п'ятої частини чоловіків мозок ідентичний жіночому. Однак відмінності все ж є і досить великі. Наприклад, у жінок більш розвинена права півкуля мозку, тому вони мають більш гострий слух. А чоловіки чують слабкіше. Тому представники сильної статі часто розмовляють голосніше, переходячи на підвищені тони, в результаті чого в сім'ях часто бувають сварки.

Жінки сприймають навколишній світ з більшою пересторогою, ніж чоловіки, тому що їм притаманний синдром параної. До нових випадкових знайомств вони ставляться з підозрою і не охоче на них йдуть. У дам, крім того, сильно загострені почуття, що дозволяє їм швидко і легко розуміти чоловіків. Жінки набагато більш товариські чоловіків, що можна помітити ще в дитячому віці: дівчатка починають розмовляти, як правило, раніше хлопчиків і роблять це частіше їх.

Ну, а найхарактернішою рисою жінки є потреба «вилити душу»: представниці слабкої статі не здатні тримати проблеми в собі, тому їм необхідно ділитися ними з подругами. З цієї ж причини більшість жінок не вміють зберігати секрети.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 1400 | Дата публікації: 06-06-2015 | Додав: adminA | Теги: п'ятий чоловік має жіночий мозок, вчені | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]