Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2015 » Січень » 16 » Космічні випробування пройшов iPhone 6: його скинули з висоти понад 30 км
21:03
Космічні випробування пройшов iPhone 6: його скинули з висоти понад 30 км


 

Останній флагман компанії Apple, iPhone, скинули на планету зі стратосфери з висоти понад 30 км. Показник лише трохи менше знаменитого стрибка екстремала Фелікса Баумгартнера.

Про це повідомляє УНІАН. Нове випробування провели для рекламної кампанії чохла Urban Armor Gear, який випускають з композитного матеріалу. Смартфон помістили в чохол і, закріпивши на повітряній кулі, запустили в стратосферу. За польотом від англійського передмістя до верхніх шарів атмосфери стежили дві камери GoPro, повідомили організатори.

На межі стратосфери куля лопнула, після чого гаджет почав падати на Землю. Організатори випробування додатково обладнали пристрій парашутом, щоб воно у разі непередбачених обставин не травмувало кого-небудь.

Однак, смартфон дійшов до зон з температурою -62 градусів за Цельсієм, що посадило батарею. Парашут не допоміг iPhone з легким приземленням - при посадці було розбито все супутнє обладнання. Однак, корпус пристрою залишився цілий.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1407 | Дата публікації: 16-01-2015 | Додав: adminA | Теги: космічні випробування, iPhone 6: його скинули з висоти пон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]