Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2012 » Червень » 27 » Косметолог - смартфон
17:58
Косметолог - смартфон



Смартфон визначить якість косметики

Косметичні продукти творять чудеса, в цьому нас запевняють творці рекламних роликів тих чи інші косметичних засобів. В реальності ж оцінити якість засобів і результат їх застосування досить не просто. Але це було в минулому: вченими було створено додаток для смартфонів, що дозволяє відстежити тон і стан шкіри по зробленим знімкам.

Як повідомляє The Daily Mail, додаток було випущено компанією Fujitsu. Основним складовим програми є шкала тону шкіри та система, що компенсує перепади освітлення, завдяки чому можна більш точно відстежити динаміку. Раніше подібна процедура була доступна тільки на прийомі у у косметолога з використанням професійного апарату.

За словами творців нововведення, колірна шкала, а саме прозора плівка, яка прикладається до щоки, має високу точність через чотири

області, що коригувальний колір залежно від кута попадання світла на шкірі. Отриману інформацію можна легко обробити на смартфоні.

В даний момент технологія проходить польові випробування. Відомо, що розробка представлена ​​для системи Android телефону Toshiba Regza і з'явиться в Японії.



За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1980 | Дата публікації: 27-06-2012 | Додав: adminA | Теги: Косметолог - смартфон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]