Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2017 » Січень » 18 » Користувачів Windows 7 Microsoft засмутить
15:29
Користувачів Windows 7 Microsoft засмутить


 

Операційна система Windows 7 найближчим часом стане неактуальною – представники компанії Microsoft звернулися до користувачів із проханням встановити нову, більш сучасну версію.

Про це повідомляє Mspoweruser.

Розробники стверджують, що зараз ОС знаходиться у статусі підтримки, яку продовжили на обмежений період часу - "сімка" позбавлена основних переваг цієї функції вже кілька років тому. Остаточно припинити забезпечення у компанії планують до 2020 року.

У Microsoft зазначили, що оновлень системи, яка відповідала за безпеку, а також технічної підтримки ОС більше не буде взагалі. Таке рішення прийняли тому, що інформаційні загрози значно перевищують можливості Windows 7, адже така застаріла версія потребує чимало коштів на те, щоб обслуговувати всіх її користувачів.

Альтернативою німецькі фахівці називають Windows 10, яка повноцінно замінить стару систему та вже адаптована під основні вимоги.

За словами керівника філії Windows у Німеччині Маркуса Нічке, користуватися надалі старою версією небезпечно, адже у ній не враховані правила, які диктуються IT-службами.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1027 | Дата публікації: 18-01-2017 | Додав: adminA | Теги: користувачі Windows 7, Microsoft | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]