Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2018 » Квітень » 10 » Конгресу США Цукерберг дає свідчення щодо витоку даних з Facebook
23:04
Конгресу США Цукерберг дає свідчення щодо витоку даних з Facebook


 

Спочатку має бути вступна промова Цукерберга, згодом йому повинні поставити питання

Засновник Facebook Марк Цукерберг прибув до Конгресу США, щоб свідчити в справі про витік даних користувачів соціальної мережі.

Спочатку має бути вступна промова Цукерберга, згодом йому повинні поставити питання.

У тексті свідчення Марка Цукерберга, який був оприлюднений напередодні, зокрема, йдеться, що Facebook мав би раніше зауважити вплив Росії на американські президентські вибори осені 2016 року.

Британську компанію Cambridge Analytica, що займається аналізом даних, звинуватили в тому, що вона використовувала особисті дані користувачів Facebook у ході передвиборної кампанії в США.

Нещодавно виконавчий директор Facebook Шеріл Сендберг не виключила, що компанія може виявити нові відомості про витоки даних.

Раніше Facebook визнав витік даних 87 мільйонів користувачів.

У середу комітет Торгівельно-промислової палати США оголосив, що засновник Facebook Марк Цукерберг засвідчить у Палаті представників Конгресу США 11 квітня.

Як відомо, ЄС вимагає від Facebook пояснень щодо витоку даних користувачів.

За минулий тиждень вартість однієї акції компанії Facebook знизилася з 177 доларів за акцію, до 159 доларів за акцію станом на п'ятницю, 23 березня.

Напередодні правоохоронці провели обшуки в офісах компанії Cambridge Analytica в рамках розслідування отримання доступу до даних користувачів Facebook.

Також повідомлялося, що Ізраїль почав розслідування щодо Facebook. Також Австралія розслідуватиме витік даних з Facebook.

Раніше голова компанії Facebook погодився дати свідчення в Конгресі США. У британському парламенті Цукерберг свідчити відмовився.

Також, рекламодавці погрожують припинити співпрацю із соціальною мережею Facebook на тлі скандалу, що розгорівся навколо неї.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 906 | Дата публікації: 10-04-2018 | Додав: adminA | Теги: конгрес США, цукерберг, свідчення, виток даних з Facebook | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]