Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2012 » Січень » 26 » Детектив Винница: Хлопчики, які раніше з'явилися на світ, помирають частіше дівчаток
19:11
Детектив Винница: Хлопчики, які раніше з'явилися на світ, помирають частіше дівчаток


Есть дела, которые может решить только профессиональные детектив Винница или область является в ваших интересах — не играет в таких случаях никакой роли. Ведь "Частный детектив и Детективное агентство "КОНРАД" в Виннице, Ильинцах, Жмеринке, Гайсыне, Баре", найти которого можно с помощью сайта dobrobut.biz.ua, поможет вам решить проблему и в Виннице, и в области. 

Детектив Винница


Завдяки останнім досягненням медицини діти, народжені раніше терміну, мають більше шансів. Однак, як показав аналіз Елісон Кент з госпіталю Канберра та медичної школи Національного австралійського університету, хлопчики програють дівчаткам, повідомляє Canoe.ca.
Так, приблизно з 2500 дітей, народжених на 28 тижні вагітності або раніше, у хлопчиків був нижчий показник виживання велика ймовірність наявності проблем ніби то сліпоти, глухоти чи церебрального паралічу.
З 1394 хлопчиків 23% померли в лікарні. Серед дівчаток цей показник склав 19%. А до трьох років функціональні розлади мали 20% хлопчиків проти 12% дівчаток. Правда, різниця між статями пропадала, якщо дитина народжувалася на 27-28 тижні вагітності.
Нагадаємо: діти, народжені раніше 37 тижня вагітності, вважаються недоношеними. Чим раніше дитина народжується, тим більше ризик смерті та виникають серйозні проблеми зі здоров'ям. Однак чому в більшій мірі страждають хлопчики, вченим встановити не вдалося.
Відомо, що Y-хромосома не тільки визначає чоловічу стать, але і впливає на певні чинники здоров'я. Наприклад, викидень частіше веде до втрати плоду чоловічої статі. Плюс, стать впливає на те, як мозок відповідає на біль. Ще у хлопчиків і дівчаток по-різному реагує серцево-судинна система, а високий тиск - нерідке явище серед недоношених.

За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 2712 | Дата публікації: 26-01-2012 | Додав: admin | Теги: вагітність | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]