Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 18-04-2024
Головна » 2017 » Серпень » 20 » Які види пейнтболу існують. Майданчики для гри
13:25
Які види пейнтболу існують. Майданчики для гри


 

Майданчик для гри в пейнтбол

На майданчиках для гри в пейнтбол, лазертаг і страйкбол можуть бути природні укриття (якщо це ліс), а також можуть встановлюватися штучні укриття. Це надувні або дерев'яні конструкції. До речі, в пейнтбол, а також laser tag у Львові можна зіграти в спеціалізовану клубі, деталі про який ви дізнаєтесь на порталі bnbpaintball.com. Радимо прямо зараз відвідати цей ресурс пейнбольного клубу , щоб дізнатися всю необхідну інформацію.

Яка назва гри є правильною

Іноді використовують альтернативні назви: пейнбол, пінбол, пейнтбол. Якщо мова йде про гру, то це просто синоніми і всі вони в принципі правильні. Раніше найчастіше вживалося таке написання як "пейнбол". Однак в даний час широко використовується назва "пейнтбол" як усталена назва цікавого і захоплюючого виду спорту, відпочинку та просто розваги.

Види пейнтболу

Існують такі різновиди гри - спортивний пейнтбол (sport paintball) та тактичний пейнтбол (tactical paintball).

Спортивний пейнтбол - це професійний вид спорту. Команди складаються з 5 гравців. Майданчики повинні відповідати певним вимогам. В якості укриттів застосовуються надувні конструкції. Діють обмеження за параметрами маркерів (визначається довжина ствола, швидкість кулі та ін.). Проводяться регіональні, національні та міжнародні турніри і чемпіонати.

Тактичний пейнтбол - тут немає обмежень для маркерів, які використовуються, а також кількості гравців в командах. Цей вид гри може проводиться на різних типах місцевості. Допускається застосування піротехніки, пейнтбольних гранат, засобів задимлення, і навіть пейнтбольний артилерії і справжньою бронетехніки. В тактичному пейнтболі проводяться великі ігри і великі пейнтбольні маневри. У них можуть брати участь сотні і навіть тисячі гравців.

Ласкаво просимо в пейнтбольний клуб

Радимо відвідати пейнтбольний клуб http://bnbpaintball.com — тут завжди раді вас бачити в будь-яку погоду! Якщо Вам нудно - приїжджайте до них, веселі судді і персонал допоможуть відмінно провести час! Якщо у вас немає своєї команди, записуйтеся і приїжджайте, можливо тут Ви знайдете нових друзів і однодумців для гри і не тільки.

На всіх майданчиках пейнтбольного клубу Вас завжди зустріне уважний і турботливий персонал, який зробить Ваш відпочинок приємним та незабутнім. Адже тут раді бачити Вас в будь-яку погоду, в будь-який зручний для вас час.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1798 | Дата публікації: 20-08-2017 | Додав: admin | Теги: Пейнтбол, laser tag | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]