Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2017 » Листопад » 15 » Які ігри слід вибирати для дітей від 2 років
11:41
Які ігри слід вибирати для дітей від 2 років



 

Звичайно ж, багато батьків стикаються з тим, що вони не знають, що ж подарувати своїй дитині, адже вибір у магазинах зараз такий величезний. Ось тільки вибрати виявляється досить таки просто.

Наприклад, ви можете купити своїй дитині конструктор. Він не тільки буде розвивати дрібну моторику у вашого малюка, але і змусить його думати логічно, а також просто подарує позитивні емоції. Тільки не варто купувати малюкам занадто дрібний конструктор, тому що діти люблять все тягнути в рот і можуть цим вдавитися. Спеціально для них існують набори великого конструктора.

По-друге, можна подарувати магнітну абетку. Ця інтерактивна абетка, буде величезною допомогою для вашої дитини при вивчення букв. Звичайно, краще купувати абетку, яка зможе голосом допомагати вивчати букви. Якщо ж малюк вже старшого віку, то варто розвивати його математичні здібності та логіку за допомогою математичних казочок, знайти які можна в Інтернеті за посиланням https://pustunchik.ua/ua/online-school/math/matematychni-kazochky.

Також прекрасним подарунком послужить міні баскетбол. Така цікава гра допоможе вашій дитині розвинути фізичні дані, ну і, звичайно ж, із задоволенням провести час разом з рідними і близькими.

Ще один прекрасний варіант магнітна дошка для малювання. Така іграшка допоможе вашій дитині розвинути не тільки фантазію, а й творчі навички. Починати малювати варто з малого віку, через деякий час ви побачите, як йому подобається це захоплююче заняття.

Набір залізниці теж припаде до смаку вашій дитині. Адже так цікаво самому будувати залізницю, та й просто влаштовувати іграшкові зіткнення поїздів. Цей подарунок допоможе провести спільно час зі всією сім'єю.

Як же обійтися без набору машин. Подаруйте своєму хлопчикові набір більш ніж з п'яти машин і він буде найщасливішим у світі. Зараз крім самих моделей машин можна знайти різні траси і парковки. Дайте дитині відчути себе справжнім водієм і поринути з головою в світ автомобілів.

Радіокеровані пристрої приведуть вашу дитини до стану цілковитого захоплення. Посудіть самі. Дорослі, купивши дитині вертоліт або поїзд з радіоуправлінням, самі з радістю готові грати хоч цілий день. Звичайно ж, варто пам'ятати про те, що чим менша дитина, тим менше дрібних деталей повинно бути в іграшці.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1024 | Дата публікації: 15-11-2017 | Додав: admin | Теги: математичні казки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]