Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2012 » Вересень » 6 » Як стати дружиною іспанця
15:53
Як стати дружиною іспанця



Іспанія - прекрасна країна. Тут поєднується непоєднуване. Яскраве сонце цілий рік, красива природа, пристрасні чоловіки. Все це незмінно приваблює жінок в цю країну. Іспанські чоловіки - одні з найкрасивіших в світі. Стрункі, зі смаглявою шкірою, вони завжди стежать за собою і залишаються красенями навіть у глибокій старості. Про їх темпераментність ходять легенди. Але іспанський чоловік - це не тільки ураган пристрастей, але і дуже хороший сім'янин. Якщо ви хочете неодмінно вийти заміж за іноземця, то зверніть свою увагу в бік Іспанії.

    Сім'я для іспанського чоловіка, мабуть, найголовніше на світі. У цій країні родинні зв'язки настільки міцні, що навіть троюрідні тітоньки вважаються найближчими родичами. Іспанці обожнюють дітей, тож побачити в іспанській родині тільки одну дитину - велика рідкість. Тому будьте готові до того, що, вийшовши заміж за іспанця, ви відразу ж потрапите у величезну родину зі своїми цінностями і традиціями, до яких вам доведеться звикнути.
    Де ж ще познайомитися з справжнім мачо, як не в Іспанії. На пошуки нареченого найкраще відправитися в цю сонячну країну. Купіть турпутівку і їдьте відпочивати. Під час відпочинку вам випаде маса можливостей для знайомства з місцевими чоловіками, може, серед них ви зустрінете свою долю.
    Якщо ви рішуче налаштовані стати дружиною іспанця, то вам просто необхідно вивчити іспанську мову, тим більше що вона дуже мелодійна і вчиться досить легко. Адже вам буде шалено приємно не тільки слухати пристрасні промови вашого нареченого, але і розуміти все, що він говорить.
    Якщо у вашому місті є ресторани іспанської кухні, то частіше бувайте в таких закладах. Адже іноземці, які приїжджають в нашу країну, воліють обідати в ресторанах зі звичним для них меню.
    Зареєструйтеся на сайтах знайомств. Краще, якщо це будуть іспанські сайти або російські, але орієнтовані на пошук жениха за кордоном.
    Зробіть фотосесію у професійного фотографа і виставте кращі фотографії у вашій анкеті на сайті.
    Зверніться в шлюбне агентство. Там вам допоможуть заповнити анкету і підберуть кілька кандидатів для зустрічі. Ви можете призначити побачення декільком, а вже після особистого знайомства зробити вибір.

Зверніть увагу

    Для оформлення шлюбу з іспанцем вам знадобиться зібрати деякі документи і замовити їх переклад на іспанську мову. Для того щоб дізнатися, які саме документи вам знадобляться, зверніться в іспанське посольство.

За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 3220 | Дата публікації: 06-09-2012 | Додав: adminA | Теги: заміж за іспанця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]