Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2019 » Березень » 9 » Як друга шкіра, тільки міцніше
17:39
Як друга шкіра, тільки міцніше


 

Індивідуальний захист рук - неодмінна умова для медичних працівників. Вибір засобів для цієї мети не завжди повністю влаштовує. Найбільш відомі матеріали - вініл і латекс, відповідають основним вимогам, проте мають певний дискомфорт. Вініл не відрізняється міцністю, а латекс підходить не кожному: основна сировина для його виготовлення - каучук, довгий безпосередній контакт з яким протипоказаний особам, схильним до алергічних реакцій, дратівливості шкіри.

Медикам доводиться мати справу з ще одним алергеном: спеціальною пудрою, якою вироби покривають зсередини. Опудривание широко застосовується там, де в силу специфіки діяльності захисні засоби доводиться часто міняти. Таке рішення дійсно прискорює процес, але протипоказано при алергії, деяких шкірних захворюваннях, порізах. Нітрилові рукавички виявилися оптимальним рішенням, що дозволяє позбутися недоліків, властивих аналогічним матеріалами.

Нітрил - синтез кращих якостей каучуку

Хімічний склад нітрилу багато в чому ідентичний каучуку з тією різницею, що в ньому відсутня органічний компонент, який створює дискомфорт при контакті зі шкірою. Формула нітрилу досконаліша, ніж у його попередника вінілу, тому відсоток пошкоджень в процесі роботи на порядок нижчий.

Нітрил інертний, не вступає в реакції з хімічними або токсичними реактивами при взаємодії, тому широко використовується в лабораторіях, володіє найбільшою щільністю не на шкоду ергономічним якостям, зводить до мінімуму ризик зараження при роботі з бактеріями.

Особливості текстури не допускають ковзання невеликих сталевих інструментів в руці, при цьому пориста поверхня не знижує відчуття дотику під час огляду. Вироби приємні на дотик не тільки зсередини, але й зовні, продуманий дизайн позбавляє не тільки лікарів, а й пацієнтів від дискомфорту.

Який колір вам підходить

Коли справа стосується захисних засобів, не варто орієнтуватися на повсякденні переваги або колір уніформи. Різноманітна колірна гамма служить ще одним розпізнавальним знаком:

  • білі, бежеві, жовті відтінки вказують на латексний складу;
  • зелені, бірюзові, блакитні тони свідчать про підвищені гіпоалергенних властивості;
  • вироби темно-синіх кольорів випускаються нестерильними, яскравий колір сигналізує про необхідність додаткової антисептичної обробки;
  • фіолетовий говорить про відсутність будь-якої присипки, пудри або тальку;
  • нітрилові рукавички чорні не знають рівних по міцності. Якщо дозволяє технологія, їх можна використовувати як багаторазові, безбоязно прати і чистити.

Не питайте в аптеках

Специфіка товару позбавляє від походів по аптеках у пошуках потрібного кольору або розміру: всі вони представлені на віртуальній вітрині. Перш ніж опинитися на сайті медичної спрямованості, продукція проходить ряд випробувань на міцність і відповідність якості за основними показниками, встановленим вітчизняними та світовими стандартами.

Ви не помилитеся з розміром, при класифікації медичного приладдя виробники користуються тією самою розмірної шкалою, яка прийнята в легкій промисловості. Особлива точність не потрібно: матеріал дуже еластичний, будь-який виріб з однаковим успіхом надаватися як на праву, так і на ліву руку.

Онлайн-замовлення позбавляє від переплат за оренду приміщення і складу аптеки, комунального обслуговування, зарплати персоналу від провізорів до прибиральниць і охоронців. Придбана за вигідною ціною покупка буде чекати в зазначеному вами місці в обумовлений термін.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 900 | Дата публікації: 09-03-2019 | Додав: admin | Теги: нітрилові рукавички медичні, Нітрилові рукавички, нітрилові рукавички чорні, нітрилові рукавички купити | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]