Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2012 » Вересень » 3 » Глина для краси і здоров'я: незвичайне застосування звичайного
22:47
Глина для краси і здоров'я: незвичайне застосування звичайного



Глина - їжа
На сьогоднішній день на всіх континентах земної кулі знайдуться тисячі людей, які підпадають під визначення геофаг або землеїд. Ніщо не заважає кожному з нас стати одним з них, зміцнивши свій зв'язок із землею і позбувшись з допомогою глини від багатьох недуг. Проблема для більшості людей полягає в негативному ставленні до цього «бруду». Допоможе тут лише зміна особистого настрою і образу думок. Глина - не бруд, а збалансований комплекс мінералів. Бруд - це хвороба. Навіть у Біблії говориться, що людина була створена з глини.

Що будемо їсти, та де взяти їжу

Глина - це мінерал каолініт, що складається з оксидів алюмінію і кремнію. У невеликих кількостях у ній містяться засвоювані організмом сполуки кальцію, магнію, калію, фосфору, тобто мінеральні солі. Колір глини залежить від валентності заліза, сполуки якого присутні в кожному з каолініту. Тому не варто зациклюватися на «добуванні» глини певного кольору. Самостійно запастися цим цінним мінералом можна в кар'єрах, на відвалах метрополітену (коли відкритим методом будується нова станція), коли комунальники проводять ремонт і заміну труб під землею. Адже глина є скрізь, десь глибше, десь зовсім на поверхні.

Найбільш вдалим місцем вважаються кар'єри біля керамічних і цегляних заводів. Там-то і варто набрати собі мішечок-другий цього корисного продукту. Дійсно, подібні підприємства будуються в безпосередній близькості від великого глиняного родовища. Зазвичай, чим товщий глиняний пласт, там менше в ньому сторонніх включень: каменів, піску, коренів.

Як будемо готувати

Зоологи стверджують, що бурі ведмеді перед сплячкою наїдаються глини. Нічого дивного, адже вона абсорбує всі шкідливі речовини, не даючи організму самоотруїтися.

Люди-землеїди просто-напросто беруть грудку (шматочок) глини, кладуть у рот і розсмоктують, запиваючи водою. Завдяки такій нехитрій процедурі, крім усього іншого, лікуються зуби і ясна. Добре, якщо глина попалася чиста, без домішок піску. Частіше ж її склад змішаний, а поїдати скрипучий на зубах пісок мало кому здаватиметься привабливим заняттям. Тому необхідно розчиняти 1 чайну ложку (беремо керамічну або дерев'яну, але не металеву) глини в склянці джерельної води і випивати  каламутну рідину, не зелена глина на тарілці з ложкою без смаку, без запаху. На дні склянки осядуть важкі компоненти, дрібнодисперсні частинки глини залишаться «на плаву». Глиняну воду потрібно пити натщесерце, зовсім не обов'язково залпом, тільки розмішуйте воду, оскільки глина поступово осідає. У роті буде відчуття легкої субстанції, частина якої осяде на зубах, язиці, небі. Запийте глиняну воду парою ковтків звичайної води.

Підсилює ефект оздоровлення організму попереднє просушування подрібнених глиняних грудок на сонці. Вважається, що її частинки вбирають доброчинну сонячну енергію.
Які результати

Напевно відповідь на це питання у кожного буде свій. Особисто я п'ю глиняну воду час від часу, так би мовити для профілактики і життєвої різноманітності.

Зате у моєї мами результати, що називається, на обличчя. Бажаючи очистити організм від шлаків, вона почала систематично, тобто кожен день, пити натще по склянці глиняної води. Через місяць виявила, що багато речей стали їй широкі. Ще через місяць спідниці на ній просто не трималися, і мені довелося вшивати деякі . Їй стало дуже цікаво і, зважившись, вона виявила, що скинула за пару місяців 7 кг ваги. Без будь-яких зарядок, змін у харчуванні та дієт. М'яко, поступово і без стресів для організму глина вивела кілограми непотрібних речовин, які ми роками звикли в собі носити.

Чудо це здійснилося майже 5 років тому, за цей час вага тримається на тому ж рівні. Думаю, заперечувати благотворну дію глини по вигнанню з організму шлаків, недоречно. Мама вирішила зупинитися на досягнутому рівні, не то б довелося міняти весь гардероб. Але я впевнена, що подальший прийом глиняної води ще б давав результати.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 2084 | Дата публікації: 03-09-2012 | Додав: adminA | Теги: Глина - їжа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]