Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2013 » Жовтень » 24 » Дует роботів-коміків
18:15
Дует роботів-коміків



В Японії створили дует роботів-коміків
Фахівці японського університету Конан (місто Кобе) створили двох роботів-коміків, які працюють в жанрі стендап-комедії. Про це сьогодні повідомляють японські ЗМІ.

За твердженням їх авторів, Гонта і Аі-тян - такі сценічні псевдоніми використовують роботи - володіють досить непоганим почуттям гумору і можуть жартувати на злободенні теми. Кожна їх сценка виглядає приблизно так: Аі-тян шукає в інтернеті останні новини, після чого починає обговорювати їх зі своїм партнером.

Гонта ж в свою чергу приймається спотворювати або плутати деякі слова, які звучать схоже. Додатковий гумористичний ефект виникає з-за того, що Аі-тян і Гонта спілкуються на кансайскому діалекті японської мови, який використовують жителі заходу Японії. В решті частини країни цей діалект вважається смішним, його нерідко застосовують саме коміки.

«Іноді у них виходять смішні виступи, а іноді - не дуже. Але в будь-якому випадку вони краще багатьох гумористів, яких показують по телевізору», - сказав професор Акі Надамото, один з творців дуету роботів-коміків. За його словами, фахівці планують продовжити роботу над Аі-тян і Гонтою і розширити їх репертуар.



За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1677 | Дата публікації: 24-10-2013 | Додав: adminA | Теги: дует роботів-коміків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]