Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 18-04-2024
Головна » 2017 » Березень » 2 » Дрон, який і нагодує, і зігріє, запустили британці
20:42
Дрон, який і нагодує, і зігріє, запустили британці



Британці запустили дрон, який і нагодує, і зігріє.

Британська компанія Windhorse Aerospace розробила одноразовий безпілотний літальний апарат для доставки їжі, дерев'яний корпус якого можна використовувати для розпалювання багаття.

Про це повідомляє "Популярна механіка".

"Безпілотник під назвою Pouncer призначений спеціально для гуманітарних і рятувальних операцій. Він зібраний на легкому дерев'яному каркасі з 17 відсіками для пакетів з їжею. Дрон буде доступний в трьох розмірах, які відрізняються вантажопідйомністю: 20, 50 і 100 кілограмів сухого пайка. Запускати апарати планується з транспортного літака", - вказується в повідомленні.

Як зазначається, дерев'яний корпус Pouncer після вилучення з нього їжі можна буде розібрати і використовувати в якості дров для багаття, щоб розігріти на ньому отриману з повітря їжу. Безпілотник обладнаний невеликою мікросхемою, електромотором із штовхаючим гвинтом, приводами елевонів і акумулятором. Дальність польоту апарата становитиме 35 кілометрів, а точність приземлення — не далі, ніж за сім метрів від цілі.

Перший робочий прототип Pouncer з розмахом крила 2,7 метра буде зроблено протягом кількох місяців. Після початку серійного випуску гуманітарного безпілотника розробники планують зробити його... цілком їстівним. Для цього весь корпус дрона, за винятком електричних елементів, зроблять з сублімованих пресованих овочів.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1028 | Дата публікації: 02-03-2017 | Додав: adminA | Теги: британці, нагодує, зігріє, Дрон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]