Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2018 » Січень » 24 » Дослідження - Telegram популярний у "непорядних" країнах
21:52
Дослідження - Telegram популярний у "непорядних" країнах


 

Американські аналітики виявили, що в корумпованих країнах аудиторія нішових "Telegram" та "Signal" зростає швидше за аудиторію "WhatsApp". До корумпованих держав дослідники віднесли й Україну.

Про результати дослідження йдеться у блозі "Apptopia".

Аналітики з "Apptopia" дослідили збільшення аудиторії нішових та найпопулярнішого месенджерів за 2017 рік. Вони досліджували зростання аудиторії "Telegram", "Signal" "WhatsApp" у світі та окремих десяти країнах: у п'яти корумпованих та п'яти "порядних". Країни обирали згідно з індексом сприймання корупції.

До корумпованих країн віднесли Венесуелу, Нігерію, Кенію, Росію й Україну, а до порядних — Данію, Швецію, Швейцарію, Фінляндію й Нову Зеландію.

Інфографіка зростання користувачів трьох додатків \ Apptopia

Виявилося, що популярність захищених месенджерів "Telegram" і "Signal" зростає у корумпованих країнах більше, ніж у "порядних".

2017-го "Telegram" користувалися на 20% більше у корумпованих державах, ніж у "порядних". "Signal" збільшив аудиторію в корумпованих державах на 147%, а у "порядних" — на 11%.

"WhatsApp" майже однаково популярний у "порядних" та корумпованих державах.

Якщо дивитися на світові показники, то "Signal" став популярнішим на 20%, "Telegram" — на 112%, а "WhatsApp" — на 64%.

46% користувачів "Telegram" — це люди віком 19-34 роки, і 36% — 10-18 років. Минулого року застосунок скачали 94,2 мільйона разів здебільшого через "Play Store".


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 847 | Дата публікації: 24-01-2018 | Додав: adminA | Теги: дослідження, telegram, непорядні країни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]